De 100 Cats slotmachine is voor kattenliefhebbers geweldig

Ben jij helemaal gek van katten? EGT komt nu met een nieuwe gokmachine, de 100 Cats, die helemaal gebaseerd is op een kattenthema. Deze online gokkast, die je kunt bespelen op je mobiel of tablet, is helemaal gefocust op jouw lievelingshuisdier. De naam zegt eigenlijk alles al: het hele spel zit vol met katten, van alle kleuren, rassen, soorten en maten. Natuurlijk is er ook genoeg te winnen, dus blijft de stemming er lekker in. Weet je zeker dat je niet allergisch bent? Probeer dan snel de 100 Cats van Euro Game Technology.

Geen enkele muis in het zicht

100 CatsEen hele gokmachine baseren op het idee van de kat is misschien niet de meest voor de hand liggende keuze. Toch heeft EGT – bekend van zijn opvallende thema’s en goed verzorgde gokmachines – er toch voor gekozen die uitdaging aan te gaan. De lay-out is vrij simpel gehouden: een donkerblauwe achtergrond waarover de rollen heen draaien. De muziek is ook niet per se heel kattig te noemen, hoewel er wel veel vrolijke deuntjes in de machine zit. Nee, het zwaartepunt zit hem dan ook in de representatie van de katten zelf; en daar heeft EGT flink zijn best op gedaan.

Speel met de poesjes

100 Cats is een gokmachine met 5 rollen en met wel 100 winlijnen. Ja – dat is er dus een per kat. Je kunt kiezen hoeveel winlijnen je wil activeren met een tag aan de zijkant van het scherm, en kiezen uit 1, 20, 30, 50 of 100 lijnen. Dat betekent dat je flink kunt inzetten. Daarnaast kies je natuurlijk hoeveel munten je wil wedden op ieder winlijntje. Dit doe je door middel van de links onder de rollen, waar je 1, 2, 3, 4 of 5 munten per winlijn selecteert. De rollen gaan draaien op het moment dat je je inzet bepaald hebt. Daarbij kun je ook nog gebruik maken van de Autoplay-functie, zodat je niet constant in de gaten hoeft te houden hoe het loopt, maar je ook even weg kunt lopen.

Heel veel katten

Het hele punt van de 100 Cats-gokmachine is natuurlijk om zoveel mogelijk katten de revue te laten passeren. Dat is EGT zeker gelukt. Naast de standaard symbolen – de speelkaarten, die hier in felle kleuren zijn uitgevoerd – zijn er niet minder dan zes kattensoorten aanwezig in het spel. Alle rassen, kleuren en soorten zijn vertegenwoordigd, zodat jouw favoriete soort kan er ook zeker tussen zit.

Ze zijn allemaal even schattig en zacht, en combinaties van drie of meer identieke katten geven je hele behoorlijke prijzen – afhankelijk van het bedrag dat je ingezet hebt op de winnende lijn, natuurlijk. Bovendien ken het spel nog een jackpot – een speelkaartspel, waarbij je kaarten omdraait totdat je drie kaarten van één kleur hebt gezien. De jackpot groeit tijdens het spel steeds verder, en als je goed speelt, kun je die in één keer winnen.

100 Cats gokkast

Wilds en scatters

EGT heeft ook nog wat leuke extraatjes in deze poezige gokautomaat gestopt. Soms zie je het oude kattenvrouwtje langskomen: zij is de wild in de 100 Cats-machine. Dat betekent dat zij vervangen kan worden door ieder willekeurig symbool, om je veel meer winnende mogelijkheden te geven. Ze is ook het meest waardevolle icoon van allemaal – meer dan 100 keer je inzet als je er vijf op een rij kunt vinden.

Met de vele poezen en katten is iedere kattenliefhebber die er ook van houdt om op een gokautomaat te spelen, bij de 100 Cats-machine dus helemaal aan het goede adres. De wilds en scatters, alsmede het bonusspel en de plotseling opduikende jackpot maken het spel helemaal af, op de manier die je van een hoge kwaliteit softwareontwikkelaar als Euro Games Technology zou verwachten. Probeer nu de 100 Cats en zet je klauwen in de vele prijzen.