Krijg jij de ridders van de Ronde tafel bijeen

Met het spel Forsaken kingdom neemt Rabcat jou mee naar de riddertijd. Je gaat mee op avontuur in het koninkrijk van King Arthur. In deze tijd werd het land geregeerd vanuit een historische plek; de ronde tafel. Om vrede in het koninkrijk te krijgen moesten deze ridders van de Ronde Tafel bijeen worden gebracht. Het spel Forsaken Kingdom is een verhaal waarin jij mee wordt genomen in de tijd van de ridders. Het is aan jou om de twaalf ridders van de Ronde Tafel bijeen te vergaderen.

forsaken kingdomWanneer jou dit lukt is daar de overwinning, en die overwinning is een hoge prijs; je wint letterlijk de jackpot. Het spel draait echter niet alleen om het verzamelen van de twaalf ridders; naast het verzamelen van de ridders word je meegenomen in het romantische verhaal met de prachtige koningin Guinevere. Zij speelt een sleutelrol bij het verzamelen van de ridders, en ze brengt je letterlijk eindeloos geluk met haar aanwezigheid.

Het uiterlijk van het spel Forsaken Kingdom

Het spel van Forsaken Kingdom neemt jou mee naar lang vervlogen tijden, en je waant je in de riddertijd. Het spel volgt een spannende verhaallijn, waardoor het al snel meer wordt dan gewoon een gokkast. Je speelt het spel Forsaken Kingdom over 5 wielen met ieder 3 rijen. Er zijn in totaal 20 winrijen te verdienen. Het spel kent de symbolen 10 tot en met Koning, en daarnaast zitten er 12 schilden verborgen in dit spel, die bij de spins in beeld komen. Het is de bedoeling dat jij deze 12 schilden verzamelt.

Op het moment dat jij een schild compleet hebt verzameld wordt het in een overzichtsscherm, wat een prachtige weergave van de Ronde Tafel is, aangegeven en op zijn plaats gelegd. Het is uiteraard aan jou om de ronde tafel compleet te krijgen tijdens dit spel. Je hoeft dat uiteraard niet alleen te doen; je wordt namelijk geholpen door een Wild symbool. Dit Wild symbool komt in de verschijning van koningin Guinevere. Met haar oogstrelende verschijning neemt ze een belangrijke plaats in bij dit bijzondere historische spel. Koningin Guinevere heeft een bijzondere functie als Wild symbool; ze kan zich namelijk uitspreiden over het speelveld. We spreken van een expanding Wild symbool.

Uiteraard krijg jij om deze strijd tot op het bot uit te vechten een machtig wapen in handen; het magische zwaard van koning Arthur – het zwaard wat uit een steen werd getrokken en wat koning Arthur alle macht gaf – Excalibur staat in dit avontuur tot jouw beschikking in de vorm van een wild symbool. Met Excalibur vergroot jij dus je winstkansen aanzienlijk.

forsaken kingdom gokkast

Jouw winstkansen bij Forsaken Kingdom

Het spel Forsaken Kingdom draait voor een groot gedeelte uit het avontuur waar jij in wordt meegezogen als speler. Maar daarnaast gaat het voor jou natuurlijk om de winst. Die winst ligt voor het grijpen aangezien dit spel 20 winlijnen bevat, en daarnaast jou een behoorlijk aantal Wild symbolen in handen geeft. Deze Wild symbolen kunnen zich uitbreiden over het speelveld, wat jouw winstkans al aanmerkelijk vergroot. Op het moment dat jij de twaalf ridders van de ronde tafel hebt vergadert zal je zien dat de Ronde Tafel verandert in een Rad van Fortuin. Dat is het moment waarop jij je winst kan gaan behalen; met een draai aan het Rad van Fortuin bepaal jij hoe groot de schat is die jij hebt verdiend met dit spel. Lukt het jou de maximale schat te verdienen?