Chinese draken

De gokkast 2 Dragons van EGT heeft een Chinees thema. Er zijn draken te zien en andere Chinese symbolen. Ook de letters hebben een Oosters uiterlijk. Het is verder een standaard gokkast, zoals deze bekend zullen zijn bij ervaren spelers. Je kunt zelf kiezen hoeveel je inzet en met hoeveel lijnen je speelt. Vooral voor mensen die geïnteresseerd zijn in Chinese cultuur of die eenvoudigweg een Oosters thema waarderen, zal dit een aansprekende kast zijn. Draken, lampionnen, een keizerin, ying en yang, alles komt er in voor.

Inzet en winlijnen

Je kunt bij het spel 2 Dragons 1 tot 20 winlijnen inzetten per spelronde. Het is ook mogelijk om 5, 10 of 15 lijnen in te schakelen. Hoe meer winlijnen je activeert, hoe hoger ook je inzet kan zijn. Zo is met 1 winlijn de maximale inzet 20, terwijl dat nu juist de laagst mogelijke inzet is bij 20 winlijnen. Je kunt minimaal 1 credit inzetten per spelronde tot maximaal 400 credits per spelronde.

Ook daartussenin zijn er allerlei mogelijkheden, zodat je precies kunt spelen met een inzet en een aantal winlijnen waar jij het liefste mee speelt. Nadat je het aantal winlijnen hebt gekozen kun je drukken op de inzet waar jij mee wilt spelen. Dat werkt erg prettig. Je kunt bijvoorbeeld zo ook eenvoudig een paar keer achter elkaar spelen met 20 winlijnen en een verschillende inzet.

2 Dragons

2 Dragons2 Dragons wordt gespeeld met 5 rollen, maximaal 20 lijnen en 11 verschillende kaarten. Een van deze kaarten is een Wild kaart en ook is er een Scatter kaart. Bij de Scatter kaarten loopt de uitbetaling van rechts naar links. Bij alle andere kaarten is dat andersom.

De Wild kaart kan in de plaats van iedere andere kaart worden gebruikt, om zo een winnende combinatie te krijgen. In het geval je een winnende combinatie hebt met 3 Scatter kaarten, dan krijg je 15 gratis spelbeurten. Dit zijn dus interessante kaarten die je een grote winst op kunnen leveren. Je kunt namelijk ook bij de winst uit de gratis spelbeurten op Gamble drukken. En zelfs als je dat niet doet kun je natuurlijk in 15 ronden aardig wat winnen.

Jackpot bonus spel

Door 2 Dragons te spelen doe je ook automatisch mee met de Jackpot Bonus spellen. Daarvoor worden op willekeurige basis spelers gekozen uit de spellen die er toegang toe verlenen. Dit spel kan hele dikke prijzen opleveren. Het Jackpot Bonus spel wordt apart van 2 Dragons gespeeld en staat er dus in het geheel los van. Maar je kunt niet zomaar aan het Jackpot Bonus spel mee doen. Dit is dus zeker een toegevoegde waarde van 2 Dragons. Het is op zich een prima gokkast die je ook nog eens toegang tot het Jackpot Bonus spel geeft.

Gamble

De speler van gokkasten houdt natuurlijk wel van een gokje. Om deze reden is ook bij 2 Dragons de mogelijkheid ingebouwd om verder te gokken met je winst. Als je een winst behaald kun je dat doen door op de knop Gamble te drukken. Je moet dat vervolgens raden of de dicht liggende kaart een rode of een zwarte kaart is. Je kunt door het goed te gokken je winst verdubbelen, maar ook je gehele winst verliezen door het verkeerd te raden.

Ook kun je deze Gamble tot drie keer doen op een enkele winst. Je kunt je initiële winst dus verdriedubbelen en dat kan lekker oplopen. Als dit goed gaat is 2 Dragons net als iedere andere gokkast een heel leuk spel. De Gamble functie hoef je niet te gebruiken. Je kunt dus ook gewoon je winst op je balans bij laten schrijven zonder er verder mee te gokken door het raden van kaarten.