Super hot: het kleine broertje

20 Super Hot is het kleine broertje van 40 Super Hot. Kersen, citroenen, sinaasappels en meer, dat is wat je kan verwachten bij 20 Super Hot. Ook 20 Super Hot is een traditionele fruitautomaat, net als zijn grote broer. Houd jij daar wel van? De fruitautomaat, zoals we hem allemaal kennen, dat is 20 Super Hot. Hier kan iedereen plezier aan beleven die van een gokje houd. Zoek je naar een leuke videoslot, dan zou je dus zeker 20 super hot eens kunnen proberen.

Winlijnen en inzet mogelijkheden

20 Super HotWat kun je kiezen bij 20 super hot qua lijnen? De naam van het spel suggereert dat je met 20 lijnen gaat spelen. Je kunt dit spel met 20 lijnen spelen, niet meer en niet minder. Het is dus een zogeheten fixed spel wat betreft lijnen. De inzet is hierdoor gemiddeld voor een videoslot. Je kunt iedere beurt 20, 40, 100, 200 of 400 credits inzetten. Voor veel spelers zal dit een prettig spel zijn. Je hoeft je niet bezig te houden met het aantal lijnen. Vervolgens kun je lekker spelen met de inzet waar jij je prettig bij voelt. Meer is er niet aan deze kast en dat is nu juist de charme ervan. Lekker simpel.

20 super hot

20 super hot wordt, net als de meeste videoslots, gespeeld met 5 rollen. Zoals gezegd kun je slechts met 20 lijnen spelen. Het spel heeft 8 verschillende kaarten. Daarvan is er een de Wild kaart en een de Scatter kaart. Verder wordt iedere winnende combinatie van links naar rechts uitbetaald. Dat laatste gaat echter niet op in het geval van de Scatter, maar dat is de enige uitzondering. Voor de rest gelden ook de normale regels van een videoslot spel. Hoe de uitbetalingen zijn kun je in de paytable vinden. De Scatter wordt apart uitbetaald. Verder wordt in ieder geval de hoogste en langste winnende combinatie uitbetaald. Dat is vooral relevant wanneer er meerdere winnende combinaties mogelijk zijn.

Waag een gokje

Wanneer je een winnende combinatie hebt kun je op de Gamble drukken. Deze optie staat onder je winst van deze ronde. Bij Gamble zal je moeten raden of een kaart die dicht ligt rood of zwart is. De juiste kleur kiezen betekent een verdubbeling van je winst. Na iedere keer Gamble kun je ophouden en doorgaan met het normale spel of je kunt door spelen. Het aantal keer dat je Gamble kunt gebruiken is wel beperkt per spelronde, maar een aantal keer je winst verdubbelen kan altijd. Hier een gokje wagen is dus een kans op mooie winsten. Maar als je de verkeerde kleur kiest, dan verlies je de totale winst die je behaalt hebt in deze ronde. Dat kan erg frustrerend zijn. Hoeveel geluk heb jij?

20 Super Hot gokkast

Jackpot bonus spel

Met 20 super hot maak je kans om Jackpot Cards Mysterie te mogen spelen. Een positief punt van dit spel, want het betekent meer kans op een mooie winst. Als je in deze bonus game komt, dan blijft 20 super hot gewoon geopend. Het is dus echt een ander spel. Maar dat is juist leuk, want je hebt in dat andere spel mooie kansen op dikke jackpot prijzen. Wie wilt dat nu niet?

Voor de liefhebber

20 super hot is ook een echte traditionele fruitautomaat. De videoslot brengt het spel terug tot de essentie van een gokkast. Veel mensen zullen dat nu juist ook waarderen en daarom is 20 super hot ook een erg goede videoslot. Liefhebbers kunnen ervan smullen. Voor degene die wat meer van uitgebreide thema’s houdt en leuke plaatjes en animaties is dit geen ideale kast, maar voor hen is 20 super hot natuurlijk ook niet bedoeld.