Een super hete videoslot

40 super hot is een traditioneel ogende fruit automaat. De liefhebbers weten daar wel raad mee en zouden deze automaat zeker eens kunnen proberen. Het uiterlijk van deze gokkast wordt bepaald door de symbolen van fruit. Verder zijn er nog lucky number 7 symbolen, een klok en een ster. Dat zijn de bekende symbolen. Vindt je dat een beetje saai? Dan zijn er natuurlijk genoeg andere kasten. Wat betreft het spel is dit uiteraard geen nadeel. Sommige mensen vinden misschien zelfs dat het zo hoort. Nou, in dat geval is dit leuke kast om eens te proberen.

Winlijnen en inzet mogelijkheden

40 Super HotWat zijn de mogelijkheden qua lijnen en inzet bij 40 Super Hot? De naam van het spel suggereert al dat er met 40 lijnen gespeeld wordt en dat klopt. Het is een 40 lines fixed spel. Je kunt dus niet zelf ervoor kiezen om met minder lijnen te spelen. Dat betekent dat ook de inzet niet heel erg variabel is. Toch is er genoeg speelruimte, maar een hele lage inzet is bij dit spel niet mogelijk. Dat kan dus een nadeel zijn voor sommige spelers. Je kunt bij 40 super hot 40, 80, 200, 400 of 800 credits inzetten per spelbeurt.

40 super hot

Ook 40 super hot wordt, net als de meeste videoslots, gespeeld met 5 rollen. De lijnen zijn vastgestel op 40 winlijnen. Verder zijn er in dit spel 8 verschillende kaarten. In het spel bevindt zich een Wild kaart en een Scatter kaart. Ook is er bij dit spel de mogelijkheid om gebruik te maken van de Gamble optie. Dat zal ervaren speler zeker niet onbekend voorkomen. Voor de minder ervaren speler eerst even een korte uitleg van de Gamble functie. Je kunt met Gamble je winst een aantal keer verdubbelen.

Wel loop je hierbij iedere keer het risico om je winst te verliezen. Je zal moeten raden of een gesloten kaart rood of zwart is. Raad je welke kleur deze kaart heeft, dan verdubbeld de winst. Raad je het niet, dan verlies je alles van deze ronde. Deze Gamble functie maakt het spel extra spannend en kan je winst flink doen oplopen. Het kan je echter ook een mooie winst kosten, wat erg frustrerend kan zijn. Of jij dit risico neemt mag je zelf bepalen.

Je kunt iedere keer zelf bepalen of je gebruik wilt maken van de Gamble functie of niet. Soms heb je hier veel geluk mee en dat geeft erg veel plezier. Gamble is zeker een functie die 40 super hot tot een leuke videoslot maakt. Vooral omdat dit spel eigenlijk geen extra’s kent, zoals bonus spellen.

Toch een bonus spel

In 40 Super Hot zit op zich geen bonus spel, maar je maakt wel kans om het Jackpot Cards spel te mogen spelen. Dat is een leuke extra. Het is echter niet zeker dat je dit spel mag spelen. Er wordt op willekeurige basis gekozen welke spelers het bonus spel mogen doen.

40 Super Hot gokkast

Voor de liefhebber

40 super hot is een echte fruitautomaat voor de liefhebber. Geen fratsen, geen thema’s, geen bonusspellen, maar draaien en gokken. 40 Super Hot is dus echt voor de liefhebber van de traditionele gokkast, die daar verder geen opsmuk bij nodig heeft. Ben jij een dergelijke speler, dan is 40 super hot een prachtige kast. Een ander groot positief punt van deze kast is, dat je erg hoog in kan zetten per beurt. Het is dus ook mogelijk om er flinke winsten uit te halen. Voor mensen die graag op deze manier spelen is 40 Super Hot dus ook een aanrader. Een fruitautomaat zoals het hoort.