50 winlijnen, 50 paarden

Bij dit spel met als thema de paardensport kun je ontzettend snel hoge winsten behalen. Dat komt vooral omdat de inzet bij dit spel erg hoog kan zijn. De kaarten hebben kenmerkende symbolen van echte raspaarden. Ook zijn er een mannelijke en een vrouwelijke ruiter. De andere symbolen zijn letters, een stadion en een geluks-hoef. De paardenliefhebber, die ook van gokken houdt zal zeker genieten van dit spel. Laten we eens nader kijken naar het spel 50 Horses.

Het spel

50 HorsesBij 50 Horses kun je kiezen hoe jij het spel wilt spelen. Wil je bijvoorbeeld met weinig of met veel winlijnen spelen? Je kunt kiezen tussen 1, 10, 20, 30 of 50 winlijnen bij dit spel. 50 winlijnen voor een gokkast is erg veel. Dat is dan ook een leuke mogelijkheid op deze kast.

Het zorgt ervoor dat je vaak wint en dat houdt het spelen natuurlijk leuk. Ook zorgt dat ervoor dat je vaak op meerdere lijnen tegelijkertijd wint. Dat betekent hoge winsten en dat maakt dit spel tot een goede gokkast die veel plezier oplevert. De inzet kan bij dit spel erg hoog zijn. Ook voor de grote spelers is dit dus een interessante kast. Je kunt bij deze gokkkast 50, 100, 250, 500 of zelfs 1000 credits inzetten.

Rollen, kaarten en lijnen

50 Horses is een gokkast met vijf rollen. Zoals zojuist genoemd kan het spel met in totaal 50 winlijnen gespeeld worden. Hierbij worden alle winsten van links naar rechts uitbetaald, behalve bij een Scatter kaart. Verder zijn er 12 verschillende kaarten in het spel. Bij 50 Horses wordt er ook gebruikt gemaakt van een Scatter kaart. Deze kan een winlijn van rechts naar links laten verlopen. Daarnaast is er ook nog de speciale Wild kaart. Een Wild kaart kan ingewisseld worden voor ieder ander symbool en is dus een soort joker.

Gewonnen?

Heb je een of meerdere combinaties op een winlijn, dan krijg je een bepaalde winst. Maar je kunt er dan ook voor kiezen om verder te gokken met deze winst. Door op Gamble te klikken kun je je winst tot drie maal toe verdubbelen. Dat kan erg hoog oplopen bij dit spel, omdat de inzet ook erg hoog kan zijn en er heel veel winlijnen zijn. Je moet daarvoor raden of een gesloten kaart rood of zwart is.

Raad je goed, dan verdubbeld je winst. Maar als je het niet goed raad, dan ben je helaas je volledige winst kwijt. Je moet hierbij dus goed nadenken of de kans op extra winst het waard is voor jou. Je kunt natuurlijk ook al een mooie winst hebben met slechts het draaien en die op je balans zetten. Dit is een erg leuke functie op deze gokkast die voor veel vreugde of veel frustratie kan zorgen. Maar dat maakt het spel natuurlijk alleen maar uitdagender.

50 Horses gokkast

Heb je even?

Een nadeel van de 50 Horses gokkast is dat je regelmatig even moet wachten. Op die momenten wordt de winst opgeteld. Op zich niet heel vervelend, maar het kan ervoor zorgen dat je niet helemaal in het spel op kunt gaan. Bij sommige andere gokkasten zit echt lekker de vaart erin. Dat geeft een kick wanneer je lekker aan het spelen bent. Dat is vanwege het wachten dat soms vereist is bij dit spel en de makke uitstraling van de kast, bij 50 Horses niet echt het geval. Dat is jammer, want verder is het een leuk spel. Voor spelers die niet zo gehaast willen spelen is dit natuurlijk geen nadeel. Ook het feit dat er erg veel winlijnen zijn en je hoog in kunt zetten zijn zeker pluspunten van deze kast, voor spelers die dat waarderen.