absolute super reels jackpot Isoftbet heeft een aantal online gokkasten gemaakt waarbij je met optionele rollen kunt spelen. De Ultimate Super Reels en de Super Lucky Reels gingen deze gokkast al voor, maar ook de Absolute Super Reels heeft deze leuke functie. We zijn benieuwd of deze net zo goed is als de voorgaande gokkasten van Isoftbet.

Hoe ziet de gokkast Absolute Super Reels eruit?

De Absolute Super Reels ziet er flitsend uit, met de overwegend paarse kleur en de elektrisch geladen bliksemschichten. Bij deze gokkast krijg je een beetje het Amerikaanse spierballen gevoel, dat je zegt dat er heel wat geld te halen valt. Dit ligt echter vooral aan groot opgeblazen naam bovenaan die er behoorlijk ‘sterk’ uitziet.

Bij de symbolen valt op dat vooral de 7 veel gebruikt wordt. De 7 met een kleurtje, met 3 kleuren, met vlammen of met bliksemschichten. Daarnaast is een van de symbolen de BAR en ook het Absoluut Super Reels logo komt op de rollen voor. De cijfers op de vierde rol zien er een beetje geëlektrocuteerd uit en die op de vijfde rol hebben juist een hoog casino gehalte. Als de rollen draaien hoor je een zacht tokkelmelodietje die op een gegeven moment wel een beetje eentonig wordt en als je iets wint, krijg je een vrolijk deuntje te horen.

Hoe werkt Absoluut Super Reels?

Absoluut Super Reels is een gokkast met 3 tot 5 rollen en 5 winlijnen. Afhankelijk van je inzet, kun je met 3, 4 of 5 rollen spelen. Op de eerste drie rollen is het normale spel te zien. Hier kun je gewoon op spelen en normale prijzen mee winnen als je goede combinaties hebt. Vanaf een bepaalde inzet, is het mogelijk ook de vierde rol te spelen. Op deze rol staan extra prijzen in de vorm van extra munten. Je kunt hier 50, 150, 750 of 1000 munten extra mee winnen, mits een van deze getallen op dezelfde lijn staat als de lijn die op de eerste drie rollen winst geeft. Vanaf een nog grotere inzet doet ook de vijfde rol mee in het spel.

absolute super reels gokkast Deze werkt hetzelfde als de vierde rol, echter staan hier verdubbelaars op en een respin symbool. Je winst kan hiermee 2, 5 of 10 keer verdubbeld worden en je kunt tot en met 5 gratis spins winnen. Enkel door met alle rollen te spelen, maak je kans op de progressieve jackpot.

Deze krijg je als je drie keer het Absoluut Super Reels logo op de eerste rollen hebt staan, de 1000 extra munten op de vierde rol ziet en op de vijfde rol de verdubbelaar van 10 hebt gekregen. Natuurlijk moeten deze allemaal op 1 winlijn voorkomen. Zonder de laatste twee rollen maak je met drie keer het logo kans op 4000 munten.

De inzet voor Absoluut Super Reels

Met het aantal munten die je inzet kun je bepalen hoeveel rollen je wilt spelen. Je kunt hierbij kiezen uit 1 tot en met 10 munten, of 15 munten. Vanaf 10 munten speel je rol 4 en met 15 munten doet rol 5 ook mee. Daarnaast kun je ook nog de waarde van de munten bepalen. Hierbij kun je kiezen uit 1, 2, 5, 10, 25 of 50 cent per munt. De minimale inzet waarbij je met slechts 3 rollen speelt is €0,05 en met wanneer je met alle rollen speelt bedraagt deze €0,75. De maximale inzet is €37,50. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om onbeperkt gratis te kunnen spelen. Dat is handig als je de gokkast even wilt uitproberen voor je er geld in stopt.

Wat vinden wij van Absoluut Super Reels?

Absoluut Super Reels is een goede gokkast in deze reeks van gokkasten met optionele rollen. Qua opmaak is die gelijk aan de andere gokkasten met dit idee, maar de kleuren en de lichtflitsen maken het tot een geheel eigen kast. De inzet en de winst die je kunt maken zijn goed in balans waardoor ook deze gokkast spannend blijft om te spelen. Vooral met de twee laatste rollen kan het in dit spel alle kanten op gaan.