ace of spade slotHou je van kaartspelletjes, dan gaat deze videoslot van Play ‘n Go je zeker bevallen. Zoals zo vaak in kaartspelletjes wordt de schoppen aas gezien als de belangrijkste kaart van het spel. Bij Poker in een gelijke hand, wint deze dan ook altijd en ook bij andere kaartspellen speelt de schoppen aas vaak een belangrijke rol. Dit belangrijke symbool heeft dan ook een prominente rol in Ace of Spades. In deze videoslot draait namelijk alles om het draaien van de schoppen aas.

Ace of Spades is een eenvoudige videoslot

Deze online gokkast is een eenvoudige, geen moeilijke spellen, geen moeilijk inzetsysteem, geen jackpots en geen boven- en onderspel. Bij Ace of Spades krijg je wat je ziet en dat zijn drie rollen met een win lijn. Het uiterlijk van Ace of Spades is net zo eenvoudig als het spel zelf.

Aan de linkerkant de drie rollen en aan de rechterkant zie je hoe de win structuur is opgebouwd. Zoals je daar ook gelijk kunt zien, is dat je met maximaal drie credits kunt spelen in deze videoslot. Een credit staat voor 0,25 cent, dus je speelt maximaal voor 0,75 cent per draai. Je kunt beginnen door op spin te klikken en het spel begint.

Na elke draai klik je opnieuw op spin en gaan de rollen weer draaien. Wil je liever dat het wat sneller gaat? Dan kun je ook voor de optie autoplay gaan. De geluiden die horen bij deze videoslot zijn niet heel bijzonder maar nemen je wel gelijk mee naar een casino. Ook hier wordt alles eigenlijk een beetje eenvoudig gehouden. Hier kun je lekker rustig een paar uurtjes gaan spelen, zonder gek te worden van alle geluidjes en verschillende soorten spelletjes. Ace of Spades is een fijne eenvoudige kast waar je je uren op kunt vermaken, net als alle andere online gokkasten van Play ’n Go.

ace of spades videoslot

Azen zijn wild bij de Ace of Spades slot

Met een win kans van 95% kun je een hoop winnen op Ace of Spades. Let op de goed symbolen en hark dat geld binnen. Je kunt minimaal 2 credits winnen en maximaal 2500. Dit is nogal een verschil en natuurlijk hangt dit helemaal van je inzet in. Speel je met 1, 2 of 3 credits, dan merk je gelijk des te hoger je inzet, des te hoger je winsten. Zoals al eerder vermeld, is het draaien van azen het belangrijkste in deze videoslot.

Hier zit ook de hoogste winst op. Maar je kunt er nog meer mee. Azen zijn wild en kunnen ingezet worden voor alle soorten symbolen op de win lijn. Draai je er een, dan word je winst van de winnende draai verdubbeld. Krijg je er twee, dan wordt de winst verviervoudigd, hiermee kun je dus in een draai een hoop geld winnen. Er is een uitzondering, dat is als er op de win lijn drie keer het symbool van de aas staat. Alles draait dus om de azen.

Win kans 95%

Andere symbolen in Ace of Spades zijn de kronen, de K (Koning), de Q (Koningin), de J (Boer) en het klavertje vier. Zoals bij elke videoslot is het de bedoeling om zoveel en zo vaak mogelijk winnende combinaties te draaien en met een win kans van 95% moet dat bij Ace of Spades geen probleem zijn. Deze gokkast is prima te spelen voor iedereen, al is deze misschien iets wat aan de saaie kant voor een doorgewinterde gokkastenspeler die gewend is aan een hoop verschillende spelletjes, extra win kansen en jackpots. Toch kan deze Ace of Spades videoslot misschien juist in de smaak vallen bij een hoop spelers, juist door de eenvoud. Het speelt namelijk lekker relaxed en zo hoort het ook.