Speel de gokmachine van EGT: Age of Troy

Wellicht droom je er altijd al van om een Trojaanse krijger te zijn, in de tijd dat de stad Troje belegerd werd door de Grieken. Dat is nu mogelijk gemaakt door de nieuwe gokmachine van EGT. In Age of Troy, losjes gebaseerd op de Ilias van Homerus, strijd je als Hector, de prins van Troje, tegen Achilles en het grote Griekse leger. Bescherm Paris en Helena, de mooiste vrouw ter wereld, en win de mooiste prijzen – als de goden je goed gezind zijn dan. In deze prachtig uitgewerkte slotmachine, met een episch thema dat je dagenlang spelplezier zal geven, zijn de prijzen niet van de lucht. Leef je dus uit op de Age of Troy van EGT.

Sla de invasie af

Age of Troy In Age of Troy word je onmiddellijk meegenomen naar het antieke Troje. Op de horizon zie je de duizend Griekse schepen, die Agamemnon heeft verzameld om zijn bruid Helena terug te winnen. Deze vrouw, die zo mooi is dat zelfs de godin Aphrodite jaloers op haar is, is met prins Pairs gevlucht naar Troje. Op het speelveld van 5 bij 3 is het jouw taak om Troje te beschermen en de aanval van Achilles af te slaan. Daarbij maak je gebruik van slimme trucs en moet je goed op je hoede zijn voor de gemene tactieken die de Grieken inzetten. Als het je lukt, is alle oorlogsbuit voor jou – je maakt dus kans op een enorme stapel goud.

Grieks goud

Meteen vanaf het moment dat de strijd losbarst, vallen er veel munten te verdienen. Potten met Grieks goud leveren tot wel 4.000 munten op. Versla je de grote strijder Achilles in tweestrijd, neem dan zeker zijn helm mee: daar krijg je 8.000 munten voor. Voor het verslaan van de Griekse schepen geldt hetzelfde bedrag. Het hoofddoel is natuurlijk om Helena veilig te stellen – 10.000 munten als dat lukt – en je broer Paris te beschermen. Die laatste is zelfs 20.000 munten waard. Op die manier wordt dit millennia oude verhaal opnieuw razend spannend. Zal het je lukken om de Grieken te verslaan?

Homerische wilds en scatters

Tijdens dit epische gevecht met het grootste leger dat de wereld ooit gezien heeft, word je bijgestaan door de goden. De heilige tempel is dan ook een van de belangrijkste symbolen in het hele spel: dit is de scatter. Komt deze drie keer langs, dan verdien je 12 gratis spins. Tijdens deze bonusrondes krijg je zogenaamde ‘stacked wilds’, en kun je opnieuw gratis spins verdienen.

Het gevaarlijke Trojaanse Paard – de befaamde list van de Grieken om jouw stad te plunderen – is de wild in het spel. Je kunt daarmee alle andere symbolen vervangen, om zo op een stiekeme manier combinaties te maken die anders nooit voorgekomen zouden zijn. Dankzij deze tactiek hebben de Grieken zeker een streepje voor op de Trojanen – maar jou maakt het niet uit, als het betekent dat je er een hoop winst mee kunt pakken.

Age of Troy gokkast

Zet in op de strijd

Er staat een hoop op het spel in Age of Troy, maar jij blijft – zoals je gewend bent bij EGT – helemaal zelf bepalen wat je inzet per spin. Zo raak je nooit de grip op het spel kwijt. Kies een inzet en een kredietwaarde waar jij je goed bij voelt, en profiteer van de twintig vaststaande winlijnen om torenhoge winsten te pakken. Daarbij kun je in deze gokkast ook nog gebruik maken van de ‘Gamble’-optie. Daarmee kun je tot vijf keer toe proberen de prijzen die je hebt verdiend te verdubbelen.

Steeds heb je vijftig procent kans op verdubbeling – of dat je alles kwijtraakt. De combinatie van het prachtige verhaal, dat de mensheid al millennia lang bezighoudt, met de hoge prijzen die je kunt winnen op deze kast en de vele wilds, scatters zijn wat de Age of Troy zo extreem aantrekkelijk maakt. Daarmee heeft de Age of Troy-gokkast een uniek en spannend element dat zowel beginnende als ervaren gokkers aan deze kast zal kluisteren.