Alice in WonderslotsIedereen zal wellicht wel bekend zijn met de vele sprookjes die er in de wereld verteld worden. Eén van deze sprookjes is Alice in Wonderland, die dankzij ontwikkelaar Playson ook als video slot online gespeeld kan worden. Gaat u inzetten op deze video slot, dan zijn er heel wat symbolen die tot een winst kunnen leiden.

Onder deze symbolen zijn Wilds beschikbaar, maar ook Scatters en bonussymbolen kunnen winsten verzorgen. Alice in Wonderslots wordt gespeeld op 5 rollen. Er zijn maximaal 20 winlijnen te gebruiken, die je eventueel naar eigen wens ook op een ander aantal in kunt stellen. Iedere rol heeft bij dit spel 4 symbolen tot zijn beschikking. Bij elke draai zullen er dus 20 symboolposities van deze video slot gevuld worden. Om de spanning er goed in te brengen zijn er naast de vele grafische effecten ook tal van geluiden toegevoegd. Uiteraard zijn deze geheel in de stijl van het thema en maakt dit het winnen nog leuker.

Wild symbolen

De kat die je bij Alice in Wonderslots kunt draaien wordt gedraaid als Wild symbool. Deze kan behalve Alice en de Scatter alle andere symbolen binnen deze video slot vervangen. Hiermee kan een combinatie van reguliere symbolen eenvoudig afgerond worden en kan je dus sneller tot een prijs komen. De prijs die je winst wordt uitgekeerd op basis van de reguliere symbolen die je met de Wild gedraaid hebt. Anderzijds kan de Wild ook zelf als combinatie een winst opleveren. Hiervoor moet je van links naar rechts minimaal 2 Wild symbolen op de rollen zien te draaien.

Win met alle aanwezige Alice in Wonderslots symbolen

Alle symbolen die in het spel aanwezig zijn kunnen winst opleveren. Symboolcombinaties zullen daarbij altijd gevormd moeten worden van links naar rechts, met het begin van iedere combinatie op de eerste rol. Prijzen worden alleen aan je saldo toegevoegd als je deze draait op een actieve winlijn. Symbolen moeten daarbij altijd van dezelfde soort zijn en tellen alleen op aaneengesloten rollen. Een combinatie mag dus nooit door een ander symbool onderbroken worden. Alice is bij dit spel als bonus te draaien. Je krijgt hiervoor een bonusprijs uitgekeerd, waarbij Alice zich over de hele rol zal spreiden.alice in wonderslots gokkast

Free spins en winst met Scatter symbolen

Scatters van Alice in Wonderslots kunnen winsten makkelijker veroorzaken. Dit komt door het feit dat je deze niet op een winlijn hoeft te draaien en deze dus willekeurige posities op de rollen in mogen nemen. Je wint met de Scatter symbolen al als je minimaal 3 symbolen gedraaid hebt. De prijzen die in de prijzentabel voor een Scatterprijs vermeld staan betekenen allemaal een vermenigvuldiging van de geplaatste inzet.

Heb je 3 of meer Scatter symbolen, dan worden er bovendien ook nog eens 20 free spins gewonnen. Deze worden gespeeld aan de hand van de inzet die je als laatst geplaatst hebt. Je krijgt hiermee dus de kans om gratis prijzen te winnen. Daarnaast is het tijdens de free spins gewoon mogelijk om nieuwe Scatters te draaien. Hiermee verhoog je direct het free spins tegoed en kan er direct verder gespeeld worden.

Inzetlimieten van laag naar hoog

Alice in Wonderslots is door Playson bereikbaar gemaakt voor iedere speler. Je kan bij deze video slot namelijk het aantal winlijnen veranderen en ook de muntwaarde. Ervanuit gaande dat je alle winlijnen zal gebruiken kan je met een muntwaarde van 1 cent minimale inzetten plaatsen van 20 cent per draai. Met de maximale inzet van een muntwaarde van 2 euro kan je dit spel spelen met een inzet van 40 euro per draai. De prijzen die je hiermee kunt winnen worden uitgekeerd op basis van de combinaties die je draait en staan allemaal weergegeven in de prijzentabel.

Beoordeling

Alice in Wonderslots is een sprookjesachtige video slot die met al zijn elementen dit spel erg succesvol weet te maken, net als de Pinoccio slot van Betsoft. Er zijn mogelijkheden om gratis te spelen, maar ook tal van kansen op winst als je aan de slag gaat met echt geld. Inzetten kunnen zeer eenvoudig geplaatst worden. Daarbij komt ook nog eens dat het spel ondanks de thema-indeling erg overzichtelijk gehouden is en je met slechts een paar drukken op de knop al aan de slag kan gaan.