Leer de Amazing Amazonia kennen met de gokmachine van EGT

Droom jij er ook van om betaald te worden om een dag rond te lopen in het prachtige Amazoneregenwoud, dan is het zeker tijd om de Amazing Amazonia-gokkast van EGT eens te bekijken. Met deze prachtige uitgewerkt gokautomaat vang je een glimp op van het mooiste bos ter wereld, waar allerlei prachtige dieren en planten te vinden zijn.

Spot je zeldzame beesten, zoals kikkers, papagaaien, kolibries, otters, apen of luipaarden, dan win je de mooiste prijzen. Pak ook meteen de kans aan om de Amazonerivier te verkennen, en test je geluk in de zoektocht naar de blauwe vlinder – de hoofdprijs in deze gokkast, die helemaal draait om het Amazone-thema.

Verken prachtige wouden

Amazing AmazoniaEGT staat bekend om gokmachines die op een prachtige manier unieke thema’s uitbeelden, en de Amazing Amazonia is op die regel bepaald geen uitzondering. De wilde beesten springen van de rollen af, en de felle roodkleuren van de papegaaien, het paars en roze van de kolibrie, en de gevaarlijke stippen van het luipaard vallen op dankzij hun detail en realisme. Nog leuker is dat de symbolen in deze gokkast ook geanimeerd zijn. Als je wint, gromt het luipaard en vieren de vogels vrolijk feest met je mee. Ook de wilde Amazonerivier begint heftig te stromen als je een mooie prijs pakt.

Prachtige prijzen in de Amazone

Op het moment dat je wilde beesten tegen begint te komen en dieper naar het hart van het woud trekt, beginnen de prijzen binnen te stromen. Hagedissen en kikkers zijn de laagste prijzen, maar ook die zijn nog 2.500 munten waard. Het dubbele krijg je als je kolibries of papegaaien ziet: 5.000 munten dus. Otters die in de Amazone duiken zijn tot wel 8.000 munten waard.

De meest zeldzame, en dus ook meest waardevolle dieren zijn de apen en levensgevaarlijke luipaarden, waarvoor je wel 15.000 munten kunt krijgen. Met dat soort prijzen is het geen straf om in het prachtige bos van de Amazone op zoek te gaan naar mooie dieren. De Amazonerivier zelf is in dit spel overigens de wild: Zij kan alle andere symbolen vervangen, waardoor je nog betere combinaties kan maken.

De extra spellen maken het nog aantrekkelijker

Na iedere draai maak je bovendien kans op de jackpot – een standaard in de gokkasten van EGT, en een van de meest populaire opties van de Amazing Amazonia. Tijdens de jackpot kies je uit omgedraaide kaarten, waar onder de mooiste prijzen verborgen liggen. Blijf je goed kiezen, dan win je uiteindelijk de jackpot, die mee blijft stijgen terwijl je vier levels doorwerkt. De prijzen die je kunt winnen met deze jackpot zijn ongekend hoog.

Als je blijft steken onder de 7.000 munten, dan kan je overigens gebruik maken van de Gamble-functie: hierbij speel je voor alles of niets. Je kiest de kleur van een kaart – rood of zwart – en hoopt dat je prijs verdubbelt: maar als alles mis loopt, ben je het hele bedrag in één keer kwijt.

Amazing Amazonia gokkast

Dierlijke inzetten

Je zet natuurlijk een hoop op het spel om zo diep het oerwoud in te trekken om zeldzame beesten te spotten. Gelukkig bepaal je wel zelf hoeveel geld je daarop inzet. Met de wijde keuze van kredietwaardes en inzetmogelijkheden die je gewend bent van Euro Games Technology, is ook deze gokkast helemaal af te stemmen op jouw voorkeuren.

Ben je een beginnende speler die graag met weinig munten werkt, of ben je bereid om veel te wagen om de hoogste prijzen in de wacht te slepen? Op de Amazing Amazonia kan het allemaal. Speel nu op je mobiel of tablet, of gewoon op je laptop of pc, en ontdek op je eigen houten de bijzondere dieren van het Amazonegebied. Met de hoge prijzen, vele bonussen en het leuke jackpotspel hoef je je tijdens die tocht nooit te vervelen.