De strijd der amazonen

Dit videoslot spel wordt natuurlijk vooral bepaald door een aantal Amazones. Er zijn nog een aantal voor dit thema typische element die het uiterlijk van het spel uitmaken, zoals paarden en tijgers. Er zijn een paar verschillende Amazones, zo is er een met blond haar, een met bruin haar en een met rood haar. De overige symbolen zijn letters in dit spel. Spreekt dit thema je aan, dan is dat natuurlijk een goede reden om deze gokkast eens te bekijken.

Amazons’ Battle

Amazons' BattleHet spel Amazons’ wordt gespeeld met 5 rollen en maximaal 30 lijnen. Je kunt ook kiezen voor minder lijnen. De keuze die je daar in hebt is als volgt. 1, 5, 10, 20 of 30 winlijnen. In totaal zijn er 11 verschillende kaarten in Amazons’ Battle. Een daarvan is een Wild kaart en een daarvan is een Scatter kaart. De winnende combinaties worden van links naar rechts uitbetaald, tenzij er sprake is van een Scatter. De Scatter winst wordt overigens bovenop een eventuele andere winst geteld. In het geval je het spel met 30 lijnen speelt, dan kun je 30, 60, 150, 300 of 600 credits per beurt inzetten. Je kunt dus behoorlijk hoog inzetten bij Amazons’ Battle en dat kan voor sommigen een doorslaggevende reden zijn om dit spel te spelen.

Bijzondere reden om dit spel te kiezen

Als je opzoek bent naar een spel dat anders is dan de meeste videoslots, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ook Amazons’ Battle probeert zich een beetje van de rest te onderscheiden en doet dat als volgt. Op het punt van de Free Spins wijkt dit spel af van wat bij de meeste spellen gangbaar is. Dit kan dus een goede reden zijn om juist dit spel te gaan spelen.

Free Spins werkt bij Amazons’ Battle als volgt. Wanneer je wint met 7, 8 of 9 Scatter kaarten, dan heb je de mogelijkheid om respectievelijk 7, 15 of 30 gratis spellen te spelen. Deze gratis spelrondes worden bij deze videoslot gespeeld zonder Multiplier. Er worden bij deze spelrondes andere rollen gebruikt en deze beurten worden automatisch gespeeld. In sommige gevallen kun je ook met de winst uit de gratis rondes Gamble spelen.

Jackpot Bonus Game

Wat ook een pluspunt is van Amazons’ Battle is, dat je ook de mogelijkheid hebt om Jackpot Cards Mystery te mogen spelen. Dat is een ander spel dat automatisch wordt aangezet bij willekeurige spelers. Je maakt daarbij extra kans op mooie prijzen. Dat is natuurlijk ook een positief punt aan deze videoslot. Als je in deze bonus game komt, dan blijft Amazons’ Battle gewoon geopend. Het is een compleet apart bonus spel.

Amazons' Battle gokkast

Gamble

Ook kun je bij deze videoslot gebruik maken van de Gamble optie. Is de kaart rood of zwart, dat is waar je op gokt. Gok jij dit goed, dan zal je jouw winst verdubbelen. Je krijgt zelfs meerdere malen de kans om Gamble te gebruiken per spelronde. Als je veel geluk hebt zal je een aantal keer je winst kunnen verdubbelen. Of jij deze gok wilt wagen kun je iedere keer opnieuw bepalen. Zowel vooraf als tussen door, na een of meerdere keren Gamble te hebben gedrukt. Je kunt het natuurlijk ook niet doen. Gamble is wat deze videoslot spannend houdt.

Het oordeel

Amazons’ Battle is een prima videoslot waar je veel plezier mee kunt beleven. Ook kun je behoorlijk hoge winsten uit deze kast halen en dat is natuurlijk erg leuk. Ook de gratis spelrondes zijn een leuke toevoeging. Amazons’ Battle is dus een degelijke videoslot die niet snel gaat vervelen, hoge winst kan opbrengen en voor een breed publiek interessant is.