ambience slotBinnen de hectiek van alle dag zijn de meeste online gokkasten ook nog eens erg druk. De symbolen vliegen voorbij en de kleurtjes en de geluiden bespringen je bijna. Isoftbet heeft hier heel slim op ingespeeld en heeft een gokkast gemaakt waar je je bij kunt ontspannen. Eens iets anders dan de gokkasten die je gewend bent.

Hoe ziet de gokkast Ambiance eruit?

Ambiance ziet er eigenlijk uit zoals je het je zou verwachten, maar dan beter. De achtergrond is donkerblauw paarsig met kleine lichtgevende accenten, zoals een paar kleine rondjes die op kleine luchtbelletjes lijken en wat golvende lijnen. Er zijn geen afbeeldingen te zien of versieringen, waardoor het rust uitademt. De symbolen zijn mooi gekleurd en lijken licht te geven, maar niet heel fel. Het is een beetje als zacht neonlicht in de nacht. Te zien zijn de normale videoslot symbolen, samen met een aantal muzieknoten, een wild en een G-sleutel.

Bovenaan staat de naam Ambiance in dezelfde neonverlichte letters als de symbolen, maar hierbij verloopt de kleur van de letters van roze naar blauw via geel en groen. De muziek en de geluiden zijn ook erg prettig. De achtergrond muziek bestaat uit zeer rustige, langgerekte pianoklanken. Als de rollen tot stilstand komen, hoor je zachte twinkelgeluidjes, alsof er sterrenstof rond dwarrelt en tegen glanzende ijspegeltjes aan komt. Zodra je een winnende lijn hebt, laten gekleurde, lichtgevende geluidsgolven de winlijn zien samen met wederom een lieflijk geluidje.

Hoe werkt de gokkast Ambiance?

Ambiance ziet er niet enkel eenvoudig uit, hij is ook zeer eenvoudig te bedienen en te begrijpen. De videoslot heeft 5 rollen met 20 winlijnen en een wild en een scatter. De wild kan zoals bij alle gokkasten, een symbool vervangen om zo een winnende combinatie op een winlijn te maken. Dit geldt enkel niet voor de scatter. Met de scatter, de G-sleutel, kun je prijzen winnen, ook al staan de drie of meer scatters niet op en winlijn.

Ze mogen random op de rollen verschijnen. Zodra er een scatter op de rollen verschijnt, wordt deze als het ware opgeslagen onder in de balk. Zodra je er 5 verzameld hebt, krijg je 5 gratis spins. Als je tijdens deze free spins nog een scatter symbool krijgt, win je hiermee extra gratis spins.

Tijdens deze gratis spin rondes, krijg je minimaal iedere draai 2 wilds op de rollen waardoor je extra kans maakt op prijzen. Let echter op als je scatters aan het verzamelen bent en je besluit je inzet te gaan verhogen. Het lijkt natuurlijk mooi om de inzet even wat hoger te maken als je bijna 5 gratis spins gewonnen hebt, maar zodra je aan de inzet zit, springt het aantal verzamelde scatters weer op 0 en moet je weer opnieuw gaan verzamelen. Ambiance heeft helaas geen jackpot en je kunt ook niet met je prijzen verder gokken.

De inzet voor Ambiance

ambiance isoftbet Niet enkel het uiterlijk en het spel zijn eenvoudig, ook de inzet heeft niet veel om het lijf. Het enige wat je hoeft te doen is de muntwaarde per winlijn in te stellen. Bij de muntwaarde kun je kiezen uit 1, 2, 5, 10, 20, 25 of 50 cent. Aangezien er 20 winlijnen zijn is de minimale inzet per draai dus €0,20 en de maximale inzet €10. Daarnaast kun je ook gratis spelen als je dat wilt. Je kunt zoveel spelen als je wilt zonder geld te verliezen, echter maak je dan natuurlijk ook geen winst. Als je dat niet erg vindt, kun je lekker gratis genieten van deze gokkast.

Wat vinden wij van deze gokkast?

Ambiance is eens wat anders dan de andere gokkasten die we tot nu toe gezien hebben, maar lijkt wel een beetje op de Hot Neon. Iedere gokkast heeft z’n eigen uiterlijk, maar bij Ambiance past alles precies goed in het plaatje. Het is bijna fijn om te gokken.

Ook qua werking is die zeer fijn, omdat je bijna weet wanneer je weer een gratis spinronde kunt verwachten. Je hoeft niet te hopen op drie scatters op de rollen, maar je verzamelt ze gewoon tot je er 5 hebt gehad. Met deze rondes en met de big wins maak je grote kans je geld weer terug te verdienen of zelfs wat winst te maken. Het is al met al een rustgevende gokkast die goed binnen een hectische dag past.