An Evening With Holly Madison_Bonus-PhotoshootGratis videoslots spelen of voor geld inzetten? Bij deze An evening with Holly Madison videoslot van NextGen is het beiden een optie. Om gratis te kunnen gaan spelen heb je geen account nodig. Je kunt met direct 1000 euro virtueel speeltegoed aan de slag, waarbij je alle functies kunt genieten die je ook hebt als je wel voor echt geld speelt.

Je kunt hierdoor dus gratis spelen als voorbereiding of om de nodige uurtjes vertier te kunnen bleven. Zodra je er wel voor kies om met echt geld te gaan spelen zal je bij An evening with Holly Madison verrast worden door het feit dat je speelt op een vast aantal winlijnen en je inzet allen bepaald zal worden door de muntwaarde. Deze speel je met minimaal 1 cent en maximaal 2 euro. Aangezien er 30 winlijnen voor winsten actief zullen zijn zal je altijd met een minimaal bedrag van 30 cent de rollen moeten draaien en is het hoogste bedrag dat je per draai kunt spelen 60 euro.

Combinaties van soortgelijke symbolen

Voordat je An evening with Holly Madison op de juiste manier kunt spelen is het uiteraard van belang om bekend te zijn met de spelregels die voor deze videoslot gelden. Spelen doe je op 5 rollen per draai, waarbij je iedere draai 15 symbolen te zien zal krijgen.

Jouw doel is om één van de 30 vaste winlijnen te vullen met zoveel mogelijk soortgelijke symbolen om een prijs te kunnen ontvangen. Dit doe je door een combinatie te starten op rol 1 en vanaf daar een winlijn te volgen op meerdere naastgelegen rollen. Als je graag vooraf de prijzen wilt kunnen zien die gewonnen kunnen worden zal je deze mogelijkheid bij An evening with Holly Madison altijd krijgen. Links is er door de producent namelijk een info button toegevoegd. Als je deze aanklikt krijg je hebt uitbetaalschema te zien, waarin de prijzen voor alle symboolsoorten zijn uitgelegd.

Holly goes Wild

Zodra je de rollen van An evening with Holly Madison laat draaien zal je zien dat er extra functies voorbij komen om een winst mee te behalen. Tijdens het spelen van deze game zijn de Wild symbolen die gedraaid kunnen worden zeer belangrijk. Je zal deze symbolen kunnen draaien op de rollen 2, 3 en 4. Als deze verschijnen mag je deze inzetten als ieder ander symbool, behalve de Scatter. Dit betekend uiteraard direct dat je makkelijker tot het winnen van een prijs zal kunnen gaan komen.

Dat de Wilds alleen te draaien zijn op de middelste rollen betekend direct dat je deze alleen als vervanger zal kunnen gebruiken. De Holly Goes Wild feature zal continu actief worden als er een Wild symbool gedraaid wordt. Vanaf dat moment wordt symbool namelijk uitgerekt en kun je bij An evening with Holly Madison meerdere winlijnen dankzij de vervangende functie completeren.

An Evening With Holly Madison_Feature-BlowKiss

Re-spin en free games

Met het Holly Scatter symbool kun je een aantal functies genieten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat 2 symbolen of meer op willekeurige posities van de rollen een vermenigvuldiging van je inzet op zullen leveren. Daarnaast krijg je als er slechts 2 Scatters gedraaid worden ook direct een gratis re-spins, waarbij de Scatter symbolen zullen blijven staan. Door het aantal Scatters bij de re-spin te verhogen kun je alsnog free games winnen en uiteraard ook een hogere prijs behalen.

Als je op de rollen van An evening with Holly Madison speelt kun je direct nadat de free games afgelopen zijn een bonus kiss ontvangen. Iedere kus zal daarbij een kans geven op het winnen van een prijs door middel van de photoshoot bonus. Iedere succesvolle outfit zal daarbij zorgen voor een herhaalde uitkering van de prijzen die je tijdens de free games gewonnen hebt.

Beoordeling An evening with Holly Madison videoslot

Dat bij An evening with Holly Madison gespeeld wordt met een thema dat gebaseerd is op Glitter en Glamour is direct bij het laden van het spel te zien. Het uiterlijk en uiteraard prijzen die er gewonnen kunnen worden maakt dan ook dat wij na onze test niets anders kunnen dan concluderen dat deze videoslot aantrekkelijker genoeg is om te spelen en alle kansen biedt om er met een geldprijs vandoor te kunnen gaan.