De Arising Phoenix online videoslot is een mooie gokkast van Amatic. Als je al eens eerder op een gokkast van Amatic hebt gespeeld weet je dat ze bijna allemaal vijf rollen, vier rijen en vijftig winlijnen hebben. Ook de A-K-Q-J-10 kaartsymbolen ontbreken niet op de Arising Phoenix gokkast voor de kleinere uitbetalingen. De grotere prijzen win je met de mysterieuze vrouw, de ring, de rode veer en de blauwe bloem symbolen. De Phoenix zelf is het Wild symbool op deze videogokkast, en omdat hij alle symbolen vervangt, kan hij je mooie geldprijzen bezorgen als je hem op de rollen tegenkomt.

Alles draait om de Re-Spin functie bij de Arising Phoenix

Echt veel geld kan je met de re-spin functie van de Arising Phoenix slot winnen. Als je het Wild symbool krijgt, samen met 4 gelijke symbolen op de eerste rol, dan activeer je de re-spin functie. Lukt je dit nog een keer, dan blijft deze slot re-spinnen, net zolang tot er geen re-spin symbool meer verschijnt op de rollen.

Het is dus goed mogelijk dat je het hele scherm vol met Wilds krijgt voor enorme geldprijzen. Gokken is ook mogelijk als je een prijs hebt gedraaid op de Arising Phoenix. Dit doe je door op rood of zwart te gokken voor een verdubbeling van je prijs. Voor de grote gokkers is er ook de kans om op harten, ruiten, klaveren of schoppen te gokken voor een vervierdubbeling van je geld!

Arising Phoenix Banner

Echt geld op de Arising Phoenix

Speel deze gokkast gratis en voor niks om hem voor je plezier te spelen, of zet echt geld in voor meer spanning. Dit kan vanaf 0.10€ per rondje, tot maximaal 10€. De Arising Phoenix online gokkast is mooi en vrolijk, maar niet gecompliceerd om te spelen, net zoals alle online gokkasten van Amatic. Wij hebben veel plezier beleefd tijdens het spelen van deze spannende online videoslot, dus jij waarschijnlijk ook!