Als je een liefhebber bent van sciencefiction, ben je waarschijnlijk bekend met het idee van vreemde buitenaardse wezens die rondvliegen in geavanceerde ruimteschepen boven de aarde. De Arrival videoslot van Betsoft is een online gokautomaat met het sci-fi thema. Je moet in dit spel in de rol van een futuristische ruimte marinier tegen de aliens vechten om zijn landgenoten te redden van de vele buitenaardse krachten die erop uit zijn om de aarde te bezetten.

Spelen op de Arrival videoslot

Arrival is een video slot met vijf rollen en dertig winlijnen, met een minimale inzet van 2 cent, tot een maximum van 150€ per draai. Probeer onder het spelen de corresponderende symbolen op een rij te krijgen samen met een kleine groene man, die je het hele spel voor de gek houdt. Voor de wat minder betalende symbolen, zoals dat van de Space Marine badge of een kleine planeet, moet je er minstens drie van om een rij krijgen om een prijs te winnen. Voor de beter betalende symbolen hoef je er maar twee of meer te hebben van links naar rechts op de rollen.

arrival betsoftHet grote geld kan je winnen met het Space Marine symbool. Hij is de hoofdpersoon in dit spel, dus het is niet verwonderlijk dat hij ook voor de grootste prijzen zorgt tot 2000€ als je er vijf op een winlijn krijgt, met een maximale inzet. De game Play wordt versterkt door de thematische elementen in deze 3D gokkast.

De muziek van deze gokkast doet je echt denken aan een echte sci-fi film. Zelfs als de rollen draaien krijg je een echt Aliens gevoel met de buitenaardse wezens en het geluid van de motoren van een ruimteschip. Als je een winnende combinatie krijgt wordt je getrakteerd op een aantal leuke animaties, evenals een verscheidenheid aan reacties van je buitenaardse metgezel.

Speciale functies

Het echte plezier op de Arrival videoslot van Betsoft krijg je met de speciale functies. Deze bonus games zijn altijd een kracht van de Betsoft speelautomaten, en Arrival is hier geen uitzondering op. Er zijn drie verschillende bonus games om grote prijzen te winnen. De eerste is het “UFO Click Me” spel, dat wordt geactiveerd wanneer je drie of meer ray gun symbolen ergens op het scherm ziet. Wanneer dit gebeurt, wordt je gevraagd om een Ufo te kiezen met een instant prijs.

Bonus spel

Een bijzonder mooi bonus spel is het Abduction Wild Reel spel, dat begint als het je lukt om drie buitenaardse piloot symbolen ergens op de rollen te vinden. Je krijgt een aantal gratis spins, maar samen met de bonus spins krijg je nog meer prijzen. Ten slotte is er het grootste en meest boeiende bonusspel: de Rescue Bonus Round. In dit spel moet je als de dappere marinier zijn vrouwelijke collega redden die is ontvoerd door de boze aliens. Als dit lukt wordt je beloond met een grote bonus.

Conclusie

De Arrival videoslot van Betsoft is voor alle sci-fi fans een geweldige gokautomaat. De game Play zelf is vrij standaard met een aantal extra functies, maar wel zonder scatter en wild symbolen. Als je geen sciencefiction fan bent is de Arrival videoslot niet meer dan een gemiddelde gokkast. Voor de echte fans zijn de vele buitenaardse avonturen en de combinatie van animaties, geluiden, muziek en game Play elementen echt een must, en is de Arrival videoslot het perfecte spel voor jou.