Aztec EmpirePlayson heeft met de Aztec Empire video slot goed de nadruk weten te leggen op de Azteekse kunst en cultuur. Bij het spelen van deze video slot zal je zien dat heel wat symbolen niet alleen erg mooi weergegeven worden, maar dat deze stuk voor stuk heel wat winst aan je saldo toe kunnen voegen. Bij dit spel is gedacht aan alle aspecten die nodig zijn om de video slot tot een ware topper te kunnen promoveren. Aztec Empire is geheel op basis van het thema ingericht, waarbij gedraaid kan worden met 5 rollen. Op iedere rol van dit spel zijn 3 symbolen te vinden, waardoor je per draai totaal 15 posities met symbolen zal vullen. Om tot een winst te kunnen komen zijn er bij Aztec Empire 21 winlijnen aanwezig. Tijdens het draaien van de rollen zal je zien dat grafische effecten en geluiden het spanningsniveau van het spel weten te versterken.

Inzetten met echt geld of gratis

Je kunt ervoor kiezen om Aztec Empire gratis te spelen, maar uiteraard zijn er dan geen echte geldbedragen te winnen. Als je kies voor een inzet met echt geld kan het spel erg winstgevend zijn en liggen prijzen zowat voor het oprapen. Voor het plaatsen een inzet zijn meerdere mogelijkheden. Om inzetten makkelijk te houden kan je dit doen met een paar enkele knoppen. Hierbij kan je de winlijnen en de muntwaarde per draai veranderen.

De minimale inzet van Aztec Empire is een bedrag van 21 cent per draai. Je gebruikt daarbij uiteraard alle winlijnen. De maximale inzet die je bij het spelen van Aztec Empire kunt plaatsen komt uit op 105 euro per draai. Prijzen die met deze inzetten gewonnen kunnen worden kan je per symbool terug zien in de prijzentabel. Daarnaast is het ook mogelijk om op de symbolen te klikken en zo een overzicht van de prijzen in beeld te krijgen voor dat specifieke symbool.

Winnen zonder de winlijn te volgen

Draai je bij het spelen van Aztec Empire de vogel symbolen, dan kan je rekenen op een prijs zonder dat er een winlijn gevolgd dient te worden. Heb je 3 of meer van deze Scatters, dan krijg je een prijs uitgekeerd van minimaal een verdubbeling van je inzet. Hoe hoog de vermenigvuldiging van je inzet is, is uiteraard afhankelijk van het aantal symbolen dat je hebt weten te draaien.

Piramides geven recht op een bonus

De bonus van Aztec Empire kan gestart worden als je 3 of meer piramides in dit spel hebt weten te draaien. Je kan een houten piramide vinden, maar ook steen, brons, zilver, goud of diamant. De soort piramide die gevonden wordt zal bepalen met welke vermenigvuldiger prijzen uitgekeerd worden. Heb je de diamanten piramide, dan zal de super game gestart worden. Tijdens de gewone bonus wordt dus de vermenigvuldiger bepaald voor je prijs en of je naar de super game mag.

In de super game moeten er 5 stappen gedaan worden. Iedere stap moet er gekozen worden uit 5 cellen. Deze kunnen leeg zijn, een diamant bevatten of een slang. Vindt je de slang, dan is de super game klaar. Wanneer je een diamant vindt krijg je een prijs en een lege cel zal ervoor zorgen dat je nog een stap mag nemen.

Wild symbool van Aztec Empire

De Aztec Empire Wild wordt gevormd door het stenen beeld en kan gedraaid worden op rol 2, 3 en 4. Deze kan geen eigen winst opleveren, maar wel combinaties van reguliere symbolen afronden. De Wild kan namelijk alle andere symbolen vervangen behalve het bonussymbool. Prijzen die uitgekeerd worden gaan op basis van de reguliere combinaties die normaalgezien gevormd zou zijn geweest.

Beoordeling

Playson is er naar onze mening in geslaagd om de spanning bij dit spel er goed in te brengen. Vele prijzen kunnen bij elkaar gespeeld worden en ervoor zorgen dat Aztec Empire erg winstgevend is. Spanning kan er worden gevonden door de verschillende symbolen die je kunt draaien, grafische effecten en geluiden die aanwezig zijn. Speel de Aztec Empire gokautomaat gratis of voor echt geld en zie zelf welke geldbedragen er tijdens dit spel allemaal gewonnen kunnen worden.