Beach is een online videoslot van provider NetEnt met veel leuke features die je speelt op vijf rollen met twintig winlijnen. De Beach gokkast geeft je tijdens het spelen het echte vakantie gevoel, en dat vind iedereen heerlijk toch?

Beach spelen

Met als hoofthema het strand kan je veel symbolen op deze gokkast verwachten die je tijdens je vakantie ook kan tegenkomen. Je begint Beach te spelen op een leeg strand waar dan de symbolen aanspoelen in plaats van draaien, erg leuk gevonden! De beste betalende symbolen zijn de schatkisten, schelpen met parels, zeesterren en andere schelpen.

beach

Voor de troostprijzen zijn er de zwart wit schelpen met de kaartwaarden A-K-Q-J-10 te vinden. De Octopus is het extra Wild symbool op de Beach gokkast en vervangt alle andere symbolen behalve Scatter en Wild symbolen. De Octopus Wild vind je alleen op de derde rol. De Octopus Wild helpt je veel geld te winnen door symbolen te bewegen naar andere gunstigere posities voor betere winnende combinaties. Alle Octopus Wilds winsten krijgen trouwens ook nog een Multiplier x2. Speel Beach helemaal gratis hier of win echt geld met een minimale inzet van 20 cent tot maximaal €200 per rondje.

Bonussen en Wilds

Wanneer er 3 of meer Scatter symbolen (bericht in de fles) willekeurig verschijnen in de kolommen worden de Free Waves geactiveerd, een soort gratis spins waar je veel geld mee kunt scoren. Er is ook de Skill Stop functie op het strand, jij kunt dan de symbolen laten stoppen wanneer je dat wilt.

Beach slot

Dit geeft een gevoel van behendigheid en voegt een extra dimensie toe aan deze kleurrijke online gokkast. Het andere Wild symbool is het wrakhout met een krab erop. Deze verschijnt alleen op de kolommen 1, 2, 4 en 5. Dit symbool kan ook fungeren als een vervanging voor alle symbolen behalve de Scatter symbolen en het Octopus Wild Symbool.

Conclusie Beach

De Beach videoslot is eenvoudig en prettig om te spelen met een gezellig vakantie thema. Erg leuk gevonden is dat de symbolen aanspoelen in plaats van rollen. Elk symbool past goed bij het thema, en je krijgt regelmatig grote prijzen wat natuurlijk erg belangrijk is, want je wilt ook wat winnen toch? Dat komt mede door de grappige Octopus Wild die vaak aanspoelt en je mooie prijzen gunt.