beatle frenzy slotEen hoop krioelende insecten op je beeldscherm, het is vast niet het eerste waar je aan denkt wanneer je een online gokkast wil gaan spelen. Toch kan het nog een verrassend leuke combinatie zijn wanneer de kleine beestjes zich op je device tonen.

Beetle Frenzy is een online klassiek video slot met drie speelrollen. Ondanks dat het een klassieke slot is (dit komt met name doordat er dus maar drie rollen zijn), heeft het spel een dusdanig gelikte uitstraling dat je bijna zou gaan denken dat het een modern spel is. Maar het is niet alleen de uitstraling die je doet denken aan een modern video slot. Er zitten namelijk een aantal features in die veel concurrenten in de wereld van de klassieke spellen niet bezitten en dat is nu net waar Beetle Frenzy zich in onderscheidt.

Je kunt dit spel al spelen vanaf tien eurocent per spin en daarmee is het ook echt een spel voor de mensen die niet meteen hun hele hebben en houden willen inzetten voor een online spelletje. De maximum bet kan maar liefst oplopen tot 25 euro en daarmee zet je dan wel weer flink in. Sterker nog, Beetle Frenzy heeft de hoogste maximale inzet van alle klassieke gokkasten.

Een hoop features en extras op Beetle Frenzy

Zoals veel nieuwe online videoslots heeft Beetle Frenzy wilds en scatters. Bij dit spel is de zwarte kever een van je beste vrienden. Die zorgt namelijk voor een wild waardoor hij als ieder ander symbool kan fungeren. Hierdoor kun je een paar fraaie combinaties maken met winstgevende symbolen. Een andere fraaie optie zijn de scatters. De scatters komen bij dit insecten spel als gouden appels en hier voor geldt: Des te meer des te beter.

Wanneer je acht of negen gouden appels in je spel hebt kan je inzet worden vermenigvuldigd met maar liefst 400 keer. Dat is dus nogal de moeite wanneer je bijvoorbeeld 25 euro per spin hebt ingezet. Maar, er is meer. Wanneer je drie bloem symbolen op dezelfde winlijn weet te draaien, activeer je de Flower Frenzy. Je hebt dan kans op meerdere bonusspellen tijdens een draai. Let hier bij op: Wanneer je meer winlijnen geactiveerd heb, heb je meer kans op bonusspellen. Zorg dus dat je die in ieder geval een paar hebt aangevinkt. Het Flower Frenzy spel geeft jee een extra veld rondom de drie standaard rollen.

Het is een soort van rad waar een symbool uitkomt en wanneer jij dat symbool toevallig in de drie standaard rollen hebt gedraaid, krijg je daar weer een bepaalde waarde voor van deze gokkast. Naast dit al ruime assortiment aan features en extras heb je ook nog de Lucky Spins en de Bug Collector Feature. Bij die laatste moet je gokken op het goede jampotje en daar zit dan ook nog eens een mooie prijs aan verbonden.

beetle frenzy videoslot netent

Beetle Frenzy is een uitdagend en verrassend spel

Beetle Frenzy is dan misschien wel een klassieke online video slot, aan de opties die het spel biedt ligt dat in ieder geval niet. Meer dan eens bij dit spel zul je een bepaalde feature of extra triggeren en dan kun jij lekker klaar gaan zitten voor welke prijs je binnen sleept. Een belangrijke factor bij dit spel is wel je inzet en daarmee bedoelen we dat je met de laagste inzet van 10 cent veel minder kans hebt om features en dergelijke te triggeren dan wanneer je bijvoorbeeld alle winlijnen hebt geactiveerd.

Zorg dus dat je voor een goede balans kiest wanneer je gaat spelen. Al met al is het, ondanks alle insecten en beestjes, een uitdagend en leuk spel waar je ook nog eens flink tempo in kunt houden en dus nooit lang hoeft te wachten. Het zal ook even duren voordat je alle features uit je hoofd kent maar dat is juist het leuke verrassingselement dat dit spel heeft.