bell of fortune videoslot Deze videoslot is zeer eenvoudig om te spelen. Kies je inzet, wil je spelen met 1, 2 of 3 credits? Als vanzelfsprekend kun je met het spelen met 3 credits meer winnen dan als je met 1 credit gaat spelen. Daarna klik je op spin en het spel wordt in werking gesteld.

Na elke draai kun je opnieuw je inzet kiezen en weer op spin klikken. Wil je dat het een beetje meer vaart krijgt, dan kun je ook kiezen om het spel automatisch te laten draaien met de knop auto play. Dan speel je door tot je credits op zijn of als je het spel zelf stop zet omdat je bijvoorbeeld met een andere inzet wil spelen.

Bell of Fortune is eenvoudige videoslot

Bell of Fortune heeft 3 rollen en een win lijn en is net als andere online gokkasten van Play ‘n Go redelijk eenvoudig. Het uiterlijk van deze online gokkast is even basis als het spel zelf. Een klassiek uiterlijk die je terugneemt in de tijd. Geen moeilijke win lijnen, geen lastige inzetten en maar een spel. Het enige wat Bell of Fortune als extra heeft is de progressieve jackpot. Daar lees je verderop meer over. Aan de linkerkant van deze gokkast zie je de drie rollen en aan de rechterkant kun je zien wat je kunt winnen met welke symbolen en met welk inzet.

Bell of Fortune voor de lol

Als je een beginnend speler bent kun je kiezen om niet gelijk met echt geld te gaan spelen. Wil je Bell of Fortune even uitproberen, dan is dit gewoon mogelijk en speel je met ‘nep’ geld. Je speelt dan voor de lol en kun je kijken of dit spel iets voor jou is of dat je het liever niet doet. Heb je het spel door en wil je met je eigen geld gaan spelen, dan kan dit gewoon. Niet gelijk te hard van stapel lopen, maar dat weet ondertussen iedereen wel. Ga nooit over je eigen grenzen heen en blijf genieten van deze leuke videoslot.

Progressieve jackpot

Als extra heeft Bell of Fortune een progressieve jackpot. Deze is alleen te winnen als je met de maximale inzet speelt. Speel je dus niet met 3 credits dan heb je ook geen kans om deze geweldige jackpot binnen te slepen. Het spelen met het maximaal aantal credits is overigens heel simpel. Aan de linkerkant van de spin knop, zie je een anders knop zetten waar bet max opstaat.

Als je deze aanklikt weet je zeker dat je met het maximum aantal credits speelt en dus ook meedoet voor de jackpot. Hoe je deze kunt winnen klinkt eigenlijk heel simpel, het enige wat je hoeft te doen is drie bellen te draaien. Klinkt simpel toch? Helaas zit hier natuurlijk de uitdaging in. Maar als het je lukt, dan win je ook gelijk de jackpot. Het is zeker het proberen waard met een win kans van 95%. Als je niet met een maximale inzet speelt, dan is de win kans van Bell of Fortune ongeveer 88%.

Absoluut leuk om te spelen

bell of fortune gokkast De symbolen die je op deze online gokkast kunt vinden zijn ook echte klassiekers. Aardbeien, sinaasappels en druiven kun je naast de bellen vinden. De bellen hebben een extra functie en zijn wild. Deze kun je dus inzetten voor alle symbolen om tot een winnende combinatie te komen.

Deze videoslot is echt heel leuk om te spelen en de kans om de jackpot te winnen maakt deze gokkast net iets spannender dan er eentje die deze functie niet heeft. De spanning als je twee bellen ziet en de derde rol nog draait is helemaal top. Deze kast is voor zowel beginnende als gevorderde spelers zeker aan te raden. Eenvoudig maar niet saai en de progressieve jackpot zorgt voor de nodige spanning.