best things in life videoslot Heb je je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn als je een heleboel geld zou hebben? Met de gokkast Best things in life kan dat. Isoftbet geeft met haar online gokkasten wel vaker een kijkje in een ander leven, zoals in dat van een spookfamily of in het leven van een stel vrolijke vogels, maar een kijkje in het leven als miljonair is natuurlijk weer even wat anders.

Hoe ziet Best things in life eruit?

Best things in life ziet eruit alsof je in een miljonairsleven bent beland. Het geheel heeft een luxe en dure uitstraling wat natuurlijk geheel bij het thema past. Of veel geld en dure spullen het beste in het leven zijn vraag ik mij af, maar het is zeker leuk gevonden. De titel staat bovenaan in mooie krulletters van witgoud, met diamantdetails.

Goud is in de hele kast terug te vinden, waaronder de achtergrond van de rollen zelf. Ook de omlijsting van de kast en de knoppen zijn van glimmend goud gemaakt. De achtergrond van de kast en de invulling van de knoppen zijn paarsrood, wat samen met het goud een dure uitstraling geeft. Op de symbolen zijn dingen te zien die veel waard zijn, zoals een mooie sportwagen, een vliegtuig, een jacht, een wit strand met blauwe zee en palmbomen, een ring met een diamant erin en natuurlijk geldstukken. De normale symbolen zien er mooi glanzend uit met wat kleine details van goud erin.

Hoe werkt de gokkast Best things in life?

Best things in life is een videoslot met 5 rollen en 30 winlijnen. Deze slot heeft een wild en een scatter die beide interessante dingen kunnen doen. De wild kan een symbool vervangen om hiermee een winnende combinatie te kunnen maken.

De wild kan zich echter ook uitbreiden over de hele rol. Dit doet die zodra die hiermee een prijs op een winlijn kan geven. Hiermee in de kans op een winnende lijn groter. Zodra je drie of meer scatters op de rollen hebt, krijg je 10 tot 20 gratis spins. Tijdens de gratis spins, kun je nog meet gratis spins verdienen zodra er weer een scatter op de rollen verschijnt.

Het interessante aan de gratis spins is, dat je ook baat hebt bij een spin die geen winst geeft. Zodra dit gebeurt, wordt namelijk de verdubbelaar hoger. Iedere ronde die tijdens de gratis spins geen winst geeft, verhoogt de verdubbelaar. Zodra je wel winst hebt treed de verdubbelaar in werking en verdubbelt het gewonnen bedrag met de hoogte van de verdubbelaar. Vervolgens begint die weer vanaf 1 te tellen. Een verloren ronde betekent dus uiteindelijk ook winst. Best things in life heeft geen jackpot en je kunt ook niet extra gokken met je prijzen.

De inzet voor Best things in life

best things in life gokkast Met Best things in life kun je de inzet bepalen aan de hand van het aantal winlijnen, de inzet per winlijn en de waarde van de munten. Bij het aantal winlijnen kun je 1, 5, 10, 15, 20, 25 of alle 30 lijnen spelen. Vervolgens kun je 1 tot en met 5 munten inzetten per gespeelde winlijn. De waarde van de munt is variabel van 1, 2, 10, 20 tot 50 cent. Hiermee is de minimale inzet €0,01 en de maximale inzet €75,- per draai. Natuurlijk kun je ook gratis spelen als je dat graag wilt. Dit kan onbeperkt en als je ‘gratis geld’ op is, begin je gewoon weer opnieuw.

Wat vinden wij van de gokkast Best things in life?

Best things in life heeft een goed uitgewerkt thema dat misschien zelfs wel extra aanzet om winst te willen maken. Het spel is ook erg interessant, door de extra nieuwe mogelijkheden die er zijn. Het komt niet vaak voor dat een verloren ronde toch een gewonnen ronde kan betekenen. Dit maakt deze gokkast zeer aantrekkelijk. De balans tussen winst en verlies is ook erg goed, waardoor je de inzet goed terug kunt verdienen en zelfs wat extra winst kunt maken. Het idee is wel direct gepikt van de Mega Fortune en de Mega Fortune Dreams van NetEnt.