Beverly Hills 90210 slotVoor iedereen die in de jaren ’90 verliefd naar de aantrekkelijke spelers in de serie Beverly Hills 90210 zat te kijken, heeft Isoftbet het mogelijk gemaakt nog even wat herinneringen op te halen. Online gokkasten zijn er in verschillende verschijningsvormen, maar deze is opvallend. Je ziet niet iedere dag een gokkast voorbij komen met daarin je jeugdidolen verwerkt.

Hoe ziet de gokkast, Beverly Hills 90210 eruit?

De gokkast Beverly Hills 90210 heeft een echt Beverly Hills uiterlijk. Het ziet er duur en sprankelend uit met palmbomen, pilaren en een schitterende zee op de achtergrond. Achter de gokkast zijn alle personages uit de serie te zien. Ook de symbolen schitteren je tegemoet met een glanzend, gouden randje. De normale symbolen staan in gekleurde sterren, en beginnen te sprankelen zodra ze bij een winnende combinatie betrokken zijn.

Op de andere symbolen zijn de hoofdpersonen uit de serie te zien, zodat je nog eens goed kunt kijken hoe ze er ook alweer uit zagen. Het logo van Beverly Hills 90210 is de scatter, de luxe, snelle auto is de wild. De geluiden zijn vrij discreet, maar je kunt bepaalde geluiden herkennen als je vroeger de serie hebt gekeken. De tune die je hoort zodra je de free spin ronde in gaat is zeer bekend.

Hoe werkt de gokkast Beverly Hills 90210?

Beverly Hills 90210 is een gokkast met 5 rollen en 243 manieren om een winnende combinatie te verkrijgen. In het spel kun je winnende combinaties krijgen gezien van links naar recht, of van beide kanten af gezien, dus ook van rechts naar links. Dit is mogelijk door het Transformer symbool. Het scattersymbool, het Beverly Hills 90210 logo, kan je gratis spins opleveren. Het aantal scatters bepaalt het aantal gratis spins. 3 scatters betekent 8 gratis spins, 4 scatters betekent 15 gratis spins en 5 scatters geeft je maar liefst 25 gratis spins. Zodra de ronde begint, mag je kiezen welk type free spins je wilt spelen.

Bij Girls Free Spins kunnen tot 5 symbolen veranderen in wilds. Deze worden per ronde random gekozen en kunnen dus grote winst geven, of helemaal niets opleveren. Bij Boys Free Spins kunnen er 1 tot 3 rollen geheel een wild worden. Ook hierbij geldt dat dit per ronde zeer random gekozen wordt en winst niet altijd gegarandeerd is. Je kunt hiermee echter wel veel makkelijker wincombinaties te verkrijgen tijdens de gratis spinrondes. Tijdens de normale rondes telt de snelle auto als wild om mogelijke, winnende combinaties te kunnen maken. Deze gokkast heeft geen jackpot, dus je moet het vooral hebben van het spel zelf.

Beverly Hills 90210 slot isoftbet

Gratis spelen of geld inzetten?

Het is mogelijk Beverly Hills 90210 gratis te spelen. Hierdoor kun je de gokkast mooi uitproberen en alle functies bekijken. Bevalt het goed en wil je met geld spelen, dan kun je kiezen uit verschillende inzetten. De laagste inzet is 1 credit van €0,50. Daarboven kun je kiezen uit 2, 3, 4 of 5 credits. Deze laatste is €2,50 waard. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de winst is. Je kunt bij deze videoslot niet gokken met de winst die je hebt gemaakt.

Wat vinden wij van de gokkast Beverly Hills 90210?

Gokkasten, vooral de online versies hebben altijd bepaalde doelgroepen, wat voor de gokkast Beverly Hills 90210 ook zeer zeker het geval is. Als je hier vroeger niets mee had, is de kans groot dat je ‘m hier zult overslaan. Vond je de serie echter erg leuk, dan is het fantastisch de sfeer nog even weer te beleven en de personages voorbij te zien komen. De gokkast zelf is op zich niet heel bijzonder.

Hij valt op door het aparte uiterlijk afkomstig van de gelijknamige serie, maar qua gokprestaties valt die wat tegen. Leuk om eens te proberen als je van de serie houdt, ook mobiel, maar verder zou ik ‘m niet snel aanraden.