Gokken met de hulp van een heks. Als ze goed gezind is, zou je dat toch voordeel moeten opleveren? Dat kun je ontdekken met BeWitched, een van de online gokkasten van Isoftbet. Isoftbet heeft al eerder gokkasten gemaakt rondom dit thema, dus dat zou een garantie voor succes moeten zijn toch?

Hoe ziet de gokkast BeWitched eruit?

bewitched gokkast
De hoofdkleur die meteen opvalt is donker paars. Deze kleur geeft de kast meteen al een beetje een duister, maar ook een magisch tintje. De sterretjes die bij iedere draai vrij komen versterkt het magische gevoel. De omtreklijnen van de kast en de knoppen zijn allemaal van goud, met krullen en bladvormen als versiering. Hierdoor lijkt de kast ook wat luxer.

De normale symbolen lijken overwoekerd te zijn door gouden krullen en bladeren. Een beetje het idee van een wijnrank. De andere symbolen hebben allemaal te maken met heksen en magie. Zo is er een kikkerkoning (nee, geen prins), een beetje een luguber en donker kasteel, verschillende heksen, een toveraar, een uil, een glazen bol en de schoenen en hoed van een heks. Daarnaast is er ook nog een maan die een waterpijp rookt. De geluiden zijn enerzijds vrolijk, maar hebben ook een beetje een duister tintje. Het klinkt zelfs een beetje als een knetterende donder als het onweert.

Hoe werkt de gokkast BeWitched?

BeWitched is een gokkast met 5 rollen en 15 winlijnen. In het spel zit een wild, een scatter en een bonussymbool. De wild, in de vorm van een uil, kan een symbool vervangen om hiermee een winnende combinatie te kunnen maken. Dit geldt voor alle symbolen, op de scatter en het bonussymbool na. Zodra je 2 scatters op de rollen hebt, wordt de strijd tussen de twee heksen geactiveerd.

Voor je begint met deze gokkast, kun je een heks uitkiezen die jou helpt tijdens het spelen. Deze kunt je in het informatieblad wijzigen, als je liever de andere heks hebt. Tijdens de strijd tussen de twee heksen, ligt het eraan of de twee scatters op een winlijn komende van links staan, of op een winlijn die van rechts komt. Staat jouw gekozen heks aan dezelfde kant, dan heeft jouw heks gewonnen en is je prijs groter. Dat betekent meer winst en meer gratis spins.

Tijdens de gratis spins worden je prijzen verdubbeld. Naast de scatter, kun je ook met het bonussymbool een aantal gratis spins winnen. Het bonussymbool is de tovenaar, die je in de bonusronde mag helpen drie drankjes uit te zoeken om te mengen. Aan de hand van de gekozen drankjes, krijg je een aantal munten, een aantal gratis spins of de progressieve jackpot. De hoogte van de jackpot is afhankelijk van jouw inzet. Het aantal gratis spins kan bij de bonusronde oplopen tot in totaal 60 stuks. Het is niet mogelijk met de prijzen die je in een ronde wint, te gokken.

bewitched online isoftbet

De inzet kiezen

De inzet die je kunt kiezen is afhankelijk van het aantal winlijnen waar je mee speelt, het aantal ingezette munten per winlijn en de waarde van de munten. Bij het aantal te spelen winlijnen kun je kiezen uit 1, 5, 10 of 15 lijnen. Daarnaast kun je per lijn 1 tot en met 10 munten hierop inzetten. De waarde van een munt is 1, 2, 5 of 10 cent. De laagste inzet per draai bedraagt €0,01 en de hoogste inzet is €15,-. BeWitched kun je ook gratis spelen als je dat wilt doen. Je kunt zonder geld te verliezen (of te winnen) lekker spelen en je hebt de mogelijkheid de kast een beetje te leren kennen.

Wat vinden wij van BeWitched?

BeWitched ziet er goed uitgevoerd uit. Wat wel opvalt is dat de kast een behoorlijk luxe uitstraling heeft, wat dan wel weer tegenover de gebruikte plaatjes voor de symbolen staat. Deze zien er eerder een beetje grappig uit. Het spel zelf is leuk en verveelt niet. De bonusronde maakt het extra leuk omdat je niet precies weet wat voor prijs je gaat krijgen. Een mooie zak vol munten is leuk, maar een stel gratis spins is ook zeker niet verkeerd. Met deze rondes kun je zeer goed je inzet terugverdienen.