Big Foot video slotZoals je wellicht al weet gaat Big Foot over het verhaal van een gigantische gorilla die leeft in een bos ver van hier. Om deze gorilla op te kunnen sporen heeft deze reiziger een foefje bedacht, omdat het volgen van de voetafdrukken van deze Big Foot niet bleek te werken.

Met een speciaal apparaatje gaat hij in het bos op pad om de gorilla te vinden, waarbij hij op de rollen allerlei verschillende symbolen tegen zal gaan komen die naar hem zouden kunnen leiden. Zodra je kiest voor het spelen van Big Foot zal je zien dat ontwikkelaar NextGen Gaming alles in het werk gesteld heeft om van deze gokkast een daverend succes te maken. Ook als het gaat om geluiden doen ze je niet tekort en zal de spanning direct te beleven zijn.

Speloverzicht Big Foot

Zodra je deze speelautomaat geopend hebt zal je zien dat je bij Big Foot op de klassieke 5 rollen aan de slag kunt gaan. Op alle rollen zal je per draai 3 symbolen aantreffen, waarmee je in dit geval geld kunnen winnen op maximaal 25 winlijnen van links naar rechts. Om geld uitgekeerd te kunnen krijgen aan je tegoed zal je meerdere symbolen van één soort moeten zien te draaien.

De leveren een prijs op vanaf de eerste rol en mogen op de winlijn natuurlijk niet zomaar onderbroken worden door één van de andere voorkomende symbolen. Om het spelen van Big Foot overzichtelijk te houden zal je bij de info button een uitbetaalschema terug kunnen vinden. Per soort symbool kun je hierin aflezen welke combinatie je voor een specifieke uitkering aan prijs nodig zal hebben, waardoor je qua prijzen dus altijd vooraf op de hoogste gesteld kan worden.

Big Foot extra´s

Big Foot is bij deze gelijknamige videoslot uiteraard te vinden als hoofdpersoon. Je kunt hem in zijn geheel draaien als een Wild symbool en zijn voetafdruk is op de rollen te vinden als Scatter. De Wild van deze slotmachine zal gedraaid worden op de rollen 2, 3 en 4. Dit betekend dat je deze kunt gebruiken als vervanger, maar niet om eigen combinaties mee te vormen. Als je een Wild symbool draait kun je deze gebruiken om alle symbolen te vervangen, met uitzondering van de voetafdruk.

Dit komt natuurlijk, omdat deze al een eigen functie heeft. Het Scatter symbool is bij Big Foot juist zo bijzonder, omdat je hiervoor geen winlijn nodig hebt. Bij 2 of meer van deze symbolen zal je namelijk een vermenigvuldiging van je inzet ontvangen, ongeacht de posities die deze symbolen op de rollen hebben ingenomen.

Big Foot

Zoek Big Foot en win

Als je tijdens het spelen op de rollen 2, 3 en 4 een Wild symbool tegelijkertijd weet te draaien zal de speciale Big Foot feature gestart worden. Daarbij krijg je in het bos meerdere keren een paar ogen te zien die je aan kunt klikken. Tijdens deze speciale bonus heb je 3 mogelijkheden om Big Foot te vinden. Als het je lukt zal je de hoogste prijs ontvangen. Overigens zal je voor de andere ogen die je aanklikt ook een prijs winnen, maar deze zal uiteraard een stukje lager zijn.

Ontvang 10 free games

Bij Big Foot ben je niet continu verplicht om vanaf je saldo in te zetten, maar kunnen ook free games gewonnen worden. In totaal ontvang je 10 free games als er 3 of meer van de voetafdruk symbolen op de rollen gedraaid zijn. Als je de rollen gratis gaat laten draaien zal dit gebeuren met je laatst geplaatste inzet als uitgangspunt. Dit heeft alles te maken met het uitkeren van de prijzen voor een combinatie. Bovendien is het gunstig om te kunnen melden dat je de prijzen die je tijdens de free games van Big Foot wint altijd verdubbeld aan je tegoed uitgekeerd zal krijgen. Je profiteert dus niet alleen van gratis winsten, maar ook nog eens van grotere geldprijzen.

Big Foot klein

Beeordeling Big Foot videoslot

Zodra je er klaar voor bent om Big Foot te gaan spelen vinden wij dat de spanning zal starten vanaf de eerste draai. Winnen kan vanaf het eerste moment, waarbij je alle symbolen kunt gebruiken. Naar onze smaak is deze Big Foot videoslot dan ook geheel compleet en voor ieder budget inzetwaardig.