Voor de recreatieve speler die niet zo van gokken houdt maar het spelen op een gokkast online heel leuk vindt is Big Timer van Fruits4real een uitkomst. Een eenvoudige online gokkast die erg simpel te bedienen is. Zoals vele online fruitautomaten heeft ook Big Timer een basisspel en een bovenspel. We zullen beide spelen even voor u toelichten.

Big Timer nader verklaard

Het basisspel van Big Timer is erg simpel. In beeld ziet u drie rollen. Voor 1 credit per spel kunt u de rollen laten draaien. Valt er een winnende combinatie dan heeft u als speler niet de mogelijkheid om te gokken met deze prijs. Wat u kunt doen is of de gewonnen prijs bij uw huidige punten laten zetten door op de knop INNEN te drukken, maar u kunt er ook voor kiezen om op SPAREN te drukken en dan wordt de gewonnen prijs op de meter van het bovenspel geplaatst. Bij het bovenspel gelden andere inzetten en zijn de te winnen prijzen aanzienlijk hoger.

BigTimer

Het bovenspel van Big Timer

De speler kan op twee verschillende manieren aan het bovenspel deelnemen. De gewonnen punten bij het basisspel zijn gespaard en worden gebruikt voor het bovenspel of de speler kiest ervoor om rechtstreeks boven te spelen. In het tweede geval worden punten op de benedenmeter gebruikt om naar boven te transformeren en komt het bovenspel in aktie.

Bij het bovenspel kan de speler kiezen om voor 4 punten per draai te spelen of voor 10 punten. Speelt men voor 10 punten zijn de prijzen van de winnende combinaties hoger en tevens maakt de speler kans op de Jackpot die wordt aangegeven op de Jackpotmeter. Deze Jackpotmeter bij Big Timer loopt tijdens het spel langzaam op en kan een prachtige prijs worden. Big Timer is een aantrekkelijke online gokkast voor de rustige recreatieve speler.