Er valt veel geld te verdienen met olie, kijk maar naar de benzineprijzen als je de auto vol tankt. Met de Black Gold videoslot heb je de mogelijkheid om grote prijzen te winnen tijdens het verkennen van een olieveld dat rechtstreeks uit Texas lijkt te komen. Met leuke bonus games en dezelfde geweldige graphics die je altijd kan verwachten van Betsoft. De Black Gold videoslot is echt een online gokkast voor de aspirant oliebaron, maar ook al heb je die ambitie niet, is hij nog erg leuk en spannend om te spelen!

De Black Gold videoslot Game Play

Black Gold is online gokkast met vijf rollen en dertig winlijnen die is ontworpen door Betsoft als een onderdeel van hun 3D lijn. Natuurlijk kan je hier ook spelen met verschillende inzetten die variëren van minimaal 20 cent tot 150€ per ronde.

De win symbolen op de Black Gold videoslot zijn paarden, olie baronnen, en onderdelen van de uitrusting die je zou kunnen vinden rond een olieveld. Er valt een ding op aan de Black Gold videoslot, en dat is het ontbreken van een wild symbool, en er is geen scatter symbool dat automatisch prijs geeft. Er zijn echter een aantal speciale symbolen die kunnen leiden tot bonus games.

Black Gold

Speciale features

Er is geen tekort aan bonusmateriaal in de Black Gold videoslot. Ten eerste moet je drie of meer schuur symbolen ergens op de rollen draaien voor de Nighttime Free Spins Mode. In dit spel krijg je gratis spins, die elk zijn uitgerust met een paar leuke bonussen die de spins nog lucratiever maken. Het schuur symbool zal nu een wild vermenigvuldiger worden, voor nog grotere prijzen met een maximum tot een 10x multiplier.

De volgende activiteit is het boren naar olie Click Me spel. Deze speciale functie wordt geactiveerd als je drie of meer boor symbolen krijgt ergens op de rollen. Wanneer dit gebeurt, wordt je gevraagd om te kiezen tussen alle olie symbolen op het scherm waarmee je direct een prijs kan winnen.

Net als de meeste Betsoft 3D slots games, heeft de Black Gold videoslot ook een tweede scherm bonus ronde. Deze game wordt geactiveerd als je drie oliepomp symbolen op het scherm weet te krijgen. Tot slot is er een speciale functie die wordt geactiveerd elke keer als je wint tijdens een normale draai. Na elke prijs krijg je voor de middelste rol een respin voor nog meer prijzen.

conclusie

Zoals in alle van de Betsoft 3D videoslots is het thema van weer perfect uitgevoerd met met veel van symbolen, achtergronden en animaties die het thema ondersteunen. Het spel is ook grappig met een leuk achtergrond deuntje, een paard met grote ogen een Texaanse olie baron met een hoed en snor die beide veel te groot voor zijn gezicht zijn. De Black Gold videoslot is een leuke en ontspannen gokkast waar je ook nog wat kan winnen als nieuwe oliebaron in de dop. Maar je kan bij ons natuurlijk ook gratis spelen!