Black Knight 2, beter dan het origineel

Wanneer een producent van een film met een deel 2 van een kaskraker uitkomt moet je nog maar kijken of deel 2 wel minstens net zo goed is als het origineel. Vaak is het een slap aftrekseltje wat de moeite van het bekijken niet waard is. Van dat geld had je dan beter wat anders kunnen gaan doen. Bij het spel Black Knight 2 gaat dat niet op. We mogen wel stellen dat het spel Black Knight 2 op alle vlakken een verbetering is wanneer je het vergelijkt met deel 1.

De graphics zijn aanmerkelijk verbeterd, net als de muziek en de audio aspecten die in het spel verwerkt zitten. Het spel is daarnaast nog winstgevender geworden, en het mooiste is nog wel dat black Knight 2 te spelen is op jouw eigen computer. Daarom hoef je voor het spel Black Knight 2 niet naar het casino toe; je kan het gewoon thuis spelen.

Black Knight 2 is een thema wat voortkomt uit de riddertijd. De zwarte ridder is altijd al een mysterieuze persoonlijkheid geweest in ridderverhalen, en ook tijdens de Koning Arthur verhalen speelde de Zwarte Ridder een belangrijke rol. Hij wist, zijn gezicht altijd gehuld in een zwarte helm, anoniem te blijven maar toch vele overwinningen te behalen. Het is niet voor niets dat deze Zwarte Ridder de hoofdrol heeft gekregen in dit nieuwe slot spel van WMS.

Black Knight 2, het uiterlijk van het spel

black knight 2Het spel Black Knight 2 speelt zich af met een oud kasteel op de achtergrond. De achtergrond past perfect bij dit slot spel. Het spel zelf staat in het teken van het duistere karakter van de Black Knight. Het spel speel je op 5 wielen en het heeft 40 winlijnen. Op die winlijnen tref een aantal symbolen. Je treft uiteraard de zwarte ridder zelf op de winlijnen, maar daarbij vind je ook zijn schild, een prinses, een joker, een kroon, armbanden en een koning. Al deze symbolen passen perfect in het plaatje van de legendes van Koning Arthur.

Op de achtergrond van dit spel hoor je het spannende geluid van vechtende strijders en dat geeft ook precies aan wat jij aan het doen bent bij dit spel; je strijdt mee om jouw deel van de schatkist te bemachtigen. De Zwarte ridder wordt vaak genoeg op de achtergrond geplaatst tijdens verhalen van Koning Arthur, maar in dit geval krijgt hij de plek die hij verdient. De zwarte ridder heeft niet zo heel veel unieke bonus spelen in het slot spel verwerkt zitten waar je erg opgewonden over zou kunnen raken.

Het goede nieuws is hoe dan ook dat er wel een Wild symbool op de wielen voorkomt; de zwarte ridder neemt persoonlijk deze belangrijke rol in. Op die manier kan niet alleen de Zwarte Ridder winst behalen, maar jij ook samen met hem. Het wild symbool is in staat om ieder symbool te vervangen om een winrij compleet te kunnen maken. Het symbool van de zwarte ridder kan ook het feature symbool vervangen. Je vindt deze zwarte ridder alleen terug op wiel 2,3 of 4.

Het spel Black Knight 2 heeft een free spins bonus ronde die je kan triggeren wanneer je 3 of meer feature symbolen
als scatter op je wielen krijgt. Ook gedurende de free spins blijft de Black Knight het wild symbool. Het wild symbool kan zich uitspreiden over het hele wiel heen en het zal vergrendeld blijven staan gedurende de resterende free spins. Je zal absoluut hoge prijzen binnen halen wanneer je alle 3 de wielen vol hebt met uitgestrekte en vergrendelde wilds.

Jouw winst bij Black Knight 2

Jij kan dus een behoorlijke winst behalen op je winlijnen bij het spel Black Knight 2; hoe hoog je winst is, is echter wel afhankelijk van de inzet die je aanvankelijk hebt geplaatst. Je kan met een laag minimum van 1 cent per winrij inzetten, waardoor je voor 40 cent een spin kan spelen. Het maximum bij Black Knight 2 is echter 150 euro per spin. Op die manier kan je goed binnenlopen wanneer jij de geblokkeerde wild symbolen op jouw wielen krijgt. Risico durven te nemen is dus een belangrijk onderdeel van het spel Black Knight 2.