De Blue Heart slotmachine is razend spannend

Droom jij er ook van om enorme beloningen om te strijken als premiejager? Dan is de nieuwe gokkast van EGT echt iets voor jou. In Blue Heart hebben twee dieven een juwelierszaak overvallen, waarbij de befaamde Blue Heart-diamant verdwenen is. Het is jouw taak als speler om de diamant terug te vinden en de dieven te vangen – en daar win je de grootste prijzen mee. Je verdient bovendien extra bonuspunten met wilds in de vorm van diamanten, gratis spins, en een spannend Jackpot Bonusspel.

Zoek de dieven

Blue HeartIn Blue Heart gokkast zoek je naar de daders van de diamantenroof en hun buit met meer dan 100 winlijnen. Een speelveld van 5 bij 4 is uitgevoerd met New York City op de achtergrond – de plek van de overval op de juwelier. Met een enorme hoeveelheid diamanten te winnen en een paar goede hints naar de verblijfplaats van de dieven, heb je grote kans om je naam te maken als premiejager en de grootste roof van de eeuw op te lossen. Daarmee win je bovendien grote beloningen – en maak je kans om een zeldzame diamant te vinden, die een enorme hoeveelheid munten waard is.

Er staat een grote prijs op het hoofd van de dieven

In Blue Heart ben je als premiejager op zoek naar de dieven van de diamant. Welke twee je het eerste vindt, maakt niet uit: er staat een enorme beloning op beiden. Prijzen beginnen binnen te lopen als je nummers en letters vindt, die aanwijzingen vormen naar de verbergpplaats van de twee dieven. Daarmee verdien je tot 625 munten. Er zijn een hoop juwelen en saffieren die de dieven in een spoor achter zit hebben laten liggen. Saffieren en topazen zijn goed voor 1.000 munten, en groen emerald voor 1.750 munten. Robijnen zijn 2.000 waard. Zo verzamel je de aanwijzingen om de dieven te kunnen pakken

Vind de blauwe diamant

Als je uiteindelijk de dieven in de smiezen krijgt, strijk je daarvoor een goede premie op: zowel de man als de mooie vrouw leveren 3.000 munten op. Maar de hoofdprijs is natuurlijk de Blue Heart – de diamant waar het allemaal om begonnen is.

Deze verschijnt als een wild, die je op twee verschillende manieren kan belonen. Je kan kiezen voor een onmiddellijke beloning van 5.000 munten als de diamanten een winnende lijn maken – of je kunt de blauwe diamanten vervangen voor andere symbolen om winnende combinaties te maken. Blijf ook op de uitkijk voor de scatter (de juwelenwinkel), die op de rollen 2, 3 en 4 tien gratis spins geeft, die je kunt blijven verdienen tijdens die rondes zelf.

Blue Heart gokkast

De mysterieuze jackpot

De Blue Heart-gokkast kent een Pick-Me Jackpot Bonus die toegereikt kan worden na iedere spin. Je krijgt dan de keuze uit 12 speelkaarten, waar prijzen onder verstopt zijn. Kies de goede kaarten en de jackpot blijft stijgen, totdat je drie kaarten van dezelfde kleur kiest. Voor prijzen onder de 15.000 munten mag je ook de Gamble-functie inzetten: daarbij kies je of een kaart zwart of rood is, en verdubbel je je prijs. Maar kijk uit: als je fout gokt ben je alles kwijt, dus deze optie is alleen voor de ervaren gokker met een hart van diamant.

Fabuleuze inzetten

Met de Blue Heart van EGT kan je je inzet tot in hoge mate zelf bepalen. Zo kan iedereen een leuk avontuur beleven: of je nu net nieuw bent met gokkasten en je een klein budget hebt om te verspelen, of dat je een ervaren gokker bent die zijn hand er niet voor omdraait om de juweeldieven achter slot en grendel te krijgen. De honderd winlijnen kun je bespelen met een flexibele inzet en een muntwaarde naar jouw keuze. Kruip in de huid van een rijkelijk beloonde premiejager en ga op zoek naar de Blue Heart. Wie weet loop jij wel weg met een diamanten hoofdprijs.