Deze Book of Aztec videoslot van Amatic heeft wat weg van het verhaal van Indiana Jones. Met avontuur als thema is er op deze slot heel wat te verdienen met de voorkomende symbolen.

Eén van de symbolen die je bij het spelen van Book of Aztec kunt draaien is het boek. Deze kun je draaien als een Wild symbool, die in staat is om alle andere symbolen van deze gokkast te vervangen. Je kunt met deze Wild meerdere reguliere symbolen in een combinatie completeren. Dit betekend dat het zomaar voor zou kunnen komen dat je een prijs compleet weet te krijgen, die anders niet gewonnen zou zijn geweest. Daarnaast kan de Wild ook aan een winnende combinatie bij Book of Aztec toegevoegd worden en zo direct zorgen voor een hogere uitbetaling qua prijs.

Scatter Book of Aztec

Hoewel je wellicht gewend bent dat bij videoslots een symbool geen meerdere functies kan hebben is het boek van Book of Aztec zeer belangrijk. Je kunt met minimaal 3 symbolen van deze soort namelijk een winst binnenhalen zonder dat je verplicht zal worden om een winlijn te volgen. Je kunt deze boeken op iedere positie van het spel draaien, waarbij ook geen aaneengesloten rollen gevolgd zullen moeten worden om een uitbetaling te winnen. Daarnaast kun je bij het draaien van 3 of meer van deze boeken rekenen op 10 free spins. Deze worden direct gespeeld op basis van je laatste inzet en kunnen zonder dat het geld kost heel wat mooie prijzen leveren.

Aan het begin van de free spins zal er een symbool vervangen worden die als Expanding Wild kan gaan verschijnen. Met deze extra Wild kunnen hele rollen bedekt worden en dus sneller prijzen uitgekeerd worden. Tijdens het spelen van de spins kun je met 3 boeken opnieuw 10 free spins winnen. Deze worden direct aan het openstaande tegoed toegevoegd en kunnen zo meteen verder gespeeld worden.

Book of Aztec

Draai symbolen van links naar rechts

Naast het bijzondere boek symbool zijn er bij Book of Aztec natuurlijk ook nog andere symbolen te draaien die winst op kunnen leveren. Om met de overige symbolen te kunnen winnen zal je deze in een combinatie moeten zien te draaien van links naar rechts. Dit zal betekenen dat een combinatie alleen tot uitbetaling kan komen door meerdere soorten met elkaar op een winlijn te draaien. Winnen kan bij Book of Aztec op 5 rollen met een totaal van 15 symbolen. In totaal kun je winsten draaien op 10 winlijnen, waarmee je natuurlijk voldoende kansen krijg om geld te winnen.

Plaats je inzet voor geld

Als je winst wilt maken op een videoslot als Book of Aztec, dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je met een eigen speeltegoed in gaat zetten. Je kunt bij deze slotmachine spelen door een minimale inzet van 10 cent per draai te plaatsen. Daarnaast is het uiteraard ook gewoon mogelijk om grotere inzetten te plaatsen. Het maximale bedrag waar je bij Book of Aztec mee kunt spelen is 10 euro per draai. Met de inzetten die je plaatst kun je heel wat verschillende prijzen winnen.

Book of Aztec

Doordat er bij Book of Aztec gespeeld wordt op 5 rollen is het niet mogelijk om al deze combinaties naast de rollen weer te geven. Daarom is er bij deze gokautomaat een prijzentabel toegevoegd, waar alle symbolen in weergegeven zijn. Zo kun je altijd per symbool zien welke combinaties je kunt vormen en hoe groot de uitbetalingen voor een combinatie kunnen zijn.

Beoordeling Book of Aztec

Om het spel goed te kunnen beoordelen hebben wij Book of Aztec natuurlijk zelf ook moeten spelen. Hierbij hebben wij kunnen ervaren hoe het is als je met een inzet gaat spelen en wat er allemaal te bereiken valt. Het is enigszins vreemd dat 1 symbool geldt als Wild en Scatter tegelijk, maar aan de andere kant ook wel weer handig.

Alles draait om het boek en zodra die verschijnt weet je dan ook dat er extra kansen op winst aanwezig zijn geworden. Mensen die Book of Aztec nog niet gespeeld hebben kunnen het spel gratis uitproberen, wat ook erg voordelig is. Zonder risico kun je dus altijd het spel leren kennen, maar natuurlijk ook direct voor geld inzetten gaan plaatsen. De keuze daarbij is altijd helemaal aan jezelf.