De Boomanji gokkast van Betsoft

Welkom bij Boomanji, een spel waar de feesten nooit stoppen! Er is constant vuurwerk met deze gokkast. Alle soorten vuurwerk zullen voorbij komen onder het spelen van de Boomanji gokkast. De kleuren zijn fantastisch, het is net Nieuwjaars avond !

Deze gokkast met 10 win lijnen op 5 rollen biedt betoverende graphics en bloedstollend speciale effecten. Dit in combinatie met een bliksemsnelle game Play en een geweldig aantal wild functies. Met deze wild functies krijg je tot 3 gratis respins per draai. De opwinding van het winnen is tweeledig als alle 10 lijnen betalen van links naar rechts en van rechts naar links!

Boomanji

De Boomanji gokkast slot spelen

De nieuwe Boomanji gokkast beschikt over 10 winlijnen in plaats van de traditionele 30 lijnen die je kunt spelen in andere Betsoft games. Het spel speelt al met 0.02 per winlijn, en je kunt inzetten met maar liefst 1-10 credits per lijn. De hoogste inzet die je kunt maken op deze gokkast is 0,50 credits wat neerkomt op 50 credits per spin bij het spelen van de maximale inzet. Boomanji heeft geen grote bonus rondes of gok functies en is daarom eenvoudig te spelen. Speel nu Boomanji voor veel vuurwerk op je scherm !