Terug naar de oorsprong met martial arts met Bruce Lee

Marcial arts beginnen steeds populairder te worden op tv. Het origineel werd geïntroduceerd met Bruce Lee. Hij toonde de wereld hoe je karate schoppen in de lucht kon geven en de schoonheid van de japanse vechtkunst toonde hij op het witte doek. Het traditionele vechten met lange zwaarden, scherpe dolken en snelle werpsterren kreeg alle aandacht toen Bruce Lee het liet zien aan het grote publiek. Het is niet voor niets dat er nu eindelijk een slot spel is gewijd aan Bruce Lee. Dit spel maakt deel uit van een tweeluik. Dat wil zeggen dat het tweede deel, Bruce Lee Dragons Tale, geen slap aftrekseltje is van het origineel maar eerder een vervolg op Bruce Lee. Het spel Bruce Lee is een onderdeel van de Money Burst games van WMS. Dit is niet het meest aantrekkelijke onderdeel van het spel.

Bruce Lee, het uiterlijk van het spel

Bruce Lee heeft een aantal standaard spelonderdelen waaronder wilds, scatters en free spins. Voor de extra spelonderdelen zal je toch echt bij Bruce Lee Dragon’s Tale moeten zijn.

Je speelt het spel met een aantal voorwerpen op de wielen die helemaal bij de martial arts stijl van Bruce Lee horen. Uiteraard verschijnt Bruce Lee zelf op de wielen, daarnaast staat zijn beroemde schop-manoeuvre op de wielen. Ook een chinese hoed, een draak, een vaas, een rol, werpsterren, gouden munten en het logo van het spel, een dolk, een schatkist en andere symbolen die bij ninja’s horen spelen en belangrijke rol op de wielen van Bruce Lee.

De achtergrond van de wielen is een Japans decor, wat zo een kleed uit de Bruce Lee films had kunnen zijn. Je speelt het spel Bruce Lee met 5 wielen, en het heeft in totaal 60 winlijnen.

bruce lee

De wielen zijn volgens een geheel eigen manier op je scherm gebouwd. De wielen lopen anders dan bij andere spelen door het Money Burst principe. De eerste twee wielen hebben namelijk ieder maar 2 symbolen, maar het derde, vierde en vijfde wiel hebben ieder 4 symbolen. Het is dan ook om die reden dat de symbolen die op de eerste twee rijen verschijnen heel bepalend zijn voor jouw winstkansen tijdens dit spel. De symbolen op de grotere rijen moeten namelijk aansluiten bij de symbolen op de kleine wielen.

Jouw winstkansen bij Bruce Lee

Bruce Lee functioneert met zijn symbool als Wild symbool. Dit wild symbool heeft de mogelijkheid om ieder willekeurig ander symbool op de winlijnen te vervangen, behalve het symbool van de schatkist. Het is ook een uitbreidende wild waardoor je winstkansen behoorlijk toenemen. Daarnaast is het wild symbool het hoogst uitbetalende symbool. De schatkist is het scatter symbool en het is als het ware jouw sleutel om bij de bonus rondes te komen.

Wanneer je minimal 3 schatkist scatter symbolen op de wielen hebt zal dat de free spins bonusronde activeren. Je kan de free spin rondes op drie manieren activeren. Als je wil weten hoe deze methodes werken kan je het beste net boven de wielen op het vraagteken symbool boven de wielen klikken. Ons advies is dat je het spel speelt zonder je zorgen te maken over deze 3 methodes. Heb je free spins, speel ze gewoon. Zo simpel is het. Een interessant onderdeel van de free spins is wel dat je een aparte set wielen krijgt voor je free spins. Wanneer je tijdens de free spins nog meer free spins scoort heb je echt geluk in dit spel. De grote winst ligt voor het grijpen.