Een reis naar het Wilde Westen met Buffalo Spirit

Het spel Buffalo Spirit neemt jou met zich mee naar de prairie. Rijdend over de uitgestrekte eindeloze vlaktes kom je de buffel tegen in al zijn grootsheid en ontzagwekkendheid. De buffel is een dier wat zich voortbeweegt in kuddes en wat volgens de indianen geluk brengt. Dat is nogal logisch want de buffel toont jou altijd waar het water is, en waar water is daar is leven. De buffel in het spel Buffalo Spirit toont jou precies waar de grote winsten te behalen vallen in dit geval. Het is dan ook de hoofdfiguur in dit opwindende spel.

Het uiterlijk van het spel Buffalo Spirit

Het spel Buffalo Spirit speel je tegen de achtergrond van een mysterieuze prairie. Het is een spel waarbij je als het ware één met de natuur wordt, net zoals de indianen die op de prairie leven. Jouw jacht op deze geluk brengende buffel kan gaan beginnen wanneer je dit spel gaat spelen. Je treft in dit spel 5 wielen met ieder drie rijen. In totaal heeft het spel Buffalo Spirit wel 30 winrijen. In dit spel zijn een aantal standaard symbolen verwerkt en een aantal symbolen die bij het thema van het Wilde Westen horen. Je treft de klassieke kaartfiguren Harten, Schoppen, Aas en Klaver aan, maar daarnaast tref je ook een aantal meer exotische western dieren zoals vossen,natuurlijk de wilde buffels, adelaars, uilen, hagedissen, slangen, cactussen en nog veel meer.

Het spel is duidelijk gebaseerd op het leven van de Amerikaanse Indianen, en het heeft een aantal redelijk unieke spelonderdelen die het tot een erg populair spel maken onder spelers. Qua geluidseffecten mag dit spel tot een knap staaltje kunstwerk van WMS worden gerekend, en de visuele effecten die in dit spel zitten verwerkt vallen ook onder de top van slot spellen die er momenteel te spelen zijn. In het spel Buffalo Spirit zitten een aantal wild symbolen verwerkt. Denk dan aan de hoog betalende symbolen als de vossen en de bull koppen.

Wild symbolen

buffalo spiritOok zit er nog een exclusief Wild symbool in het spel verwerkt. Wild symbolen zijn niet alleen erg mooi om te zien, ze hebben ook een functie; het Wild symbool kan namelijk de plek in nemen van een ander symbool zodat je een winrij kunt samenstellen met behulp van een of meerdere wild symbolen. Er zit één symbool in het spel wat niet kan worden vervangen door een Wild symbool, en dat is omdat het een scatter symbool is. We praten hier over het maanlicht landschap. Met behulp van de scatter symbolen kan je free spins verzamelen, de uitgelezen gelegenheid om zonder dat het jou je inzet kost een hogere winst te behalen.

Jouw winst bij Buffalo Spirit

Het spel is Buffalo Spirit is een van de meest populaire slot spellen van WMS. Dat kan natuurlijk komen door de prachtige thema’s die er in dit spel zitten verwerkt, maar eerlijk gezegd ben je daar als slot spel speler op een gegeven moment wel een beetje klaar mee. Het gaat bij een slot spel natuurlijk om de winst, en die is aantrekkelijk hoog zoals jij wanneer je dit spel speelt wel zal gaan ontdekken. Je kan bij het spel Buffalo Spirit precies zo inzetten als jij dat wil.

Speel je het liefste met een klein bedrag; dat kan. Je kan minimaal 1 cent inzetten per winstrij, zodat je per spin speelt met 0,30 credit. Daarnaast kan je ook kiezen voor hogere inzetten. Je kan namelijk wel inzetten tot 150 credits per spel. Je kan naast jouw inzet nog een aantal andere instellingen personaliseren in het spel Buffalo Spirit, en in totaal kan je per keer een jackpot van maximaal 1.500 euro winnen. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van de hoogte van jouw inzet, maar zoals het spreekwoord zegt; no guts, no glory.