Cameleon Nudges is een videoslot wat een basis- en een topspel heeft. Je kan het basisspel op 1 minlijn spelen waarbij het symbool van een ei kriskras telt. Zo kun je bij een winnende combinatie het gokspel starten, waarbij je je winst tot 6x kunt verdubbelen.

Veel variatie

Op het rad staan de verschillende factoren van de winst die je kunt behalen bij dit spel. Met de 4e rol kun je nudges sparen en het nudges spel wordt geactiveerd als je 6 nudges hebt gespaard. Elke keer als je dan op de hold knop drukt zal de betreffende rol 1 symbool naar beneden zakken. Je hebt dan 6 kansen om een winlijn te completeren. Het topspel speel je op 5 winlijnen en daarbij is er ook een extra rol waarmee je nudges kunt sparen. Dit gaat dan op dezelfde manier als bij het basisspel.

Cameleon Nudges

De Cameleon Nudges gokkast van Fruitkings

Zoals de naam misschien doet vermoeden is dit videoslot een zeer apart videoslot. Net als een echte Kameleon kan dit videoslot zich zomaar aanpassen aan zijn omgeving en je daardoor in verwarring brengen. Speel je het spel echter goed dan kan jij winnen dankzij de geweldige Nudges optie op het bovenspel. Je hebt de mogelijkheid om de rollen een plaats op te schuiven en zo een winnende combinatie te maken !

De spelregels van het videoslot

Het videoslot heeft zoals je weet een basisspel en een topspel. Zo speel je het basisspel op de middelste winlijn waarbij het symbool van een ei op elke van de 3 posities telt. Wanneer je een winnende combinatie hebt, dan zul je het gokspel activeren waarbij je de winst tot wel 6 keer je inzet kunt verdubbelen. De mooiste optie die je kunt hebben zit op de vierde rol.

Met deze rol kun je nudges sparen en dit spel wordt geactiveerd als je eenmaal 6 nudges hebt gespaard. Met die nudge kan je een rol 1 symbool naar beneden laten zakken. Je hebt dan 6 extra kansen om een winnende combinatie te maken.

Nudges sparen

Het bovenste topspel speel je op 5 winlijnen en ook hier heb je mogelijkheid om nudges te sparen. Dit maakt het spelplezier op de Cameleon Nudges nog groter ! Op het bovenste fruit winrad kanje tot 12 maal je inzet winnen. Dit zijn enkele van de diverse mogelijkheden van de Cameleon fruitmachine. Ben jij nog niet in de war door deze veranderingen van de Cameleon Nudges ? Dan ben jij klaar om deze afwisselende gokkast te verslaan!