captain cannon's circus of cash online videoslotAls dit geen fantastische naam is, dan weten wij het ook niet meer. Maar eigenlijk is van al die woorden met een C alleen het woordje circus omvattend voor het spel. Wanneer je Captain Cannons Circus of Cash speelt, lijkt het namelijk echt alsof je je in een circus bevindt. Met de vrolijke kleuren en clowns die beeldscherm betreden lijkt het net alsof je een kaartje hebt gekocht voor een leuk dagje uit.

Maar hoe veel gekke dingen je ook zit wanneer je je in een echt circus bevindt, gekker dan dit ga je het nergens tegenkomen. Captain Cannons Circus of Cash beschikt namelijk over maar liefst 9 bonus features en is daarmee ongetwijfeld de nummer een op dat gebied. Rustpauzes zitten er dan ook niet bij in dit online gekkenhuis. De minimale inzet is 25 cent en de maximale 250 euro.

Het spel is gelukkig ook gratis te spelen, waardoor je even zonder risico kunt bekijken wat er precies allemaal te behalen valt in dit chaotische maar vermakelijke spel. Er zijn in totaal vijf rollen en 25 winlijnen en je bent in dit spel ook verplicht om 25 winlijnen te spelen, maar dat is niet erg en maakt het juist extra leuk. Dit spel van Playtech heeft maar een omschrijving nodig: Bonus.

Captain Cannons Circus of Cash is altijd spannend met maar liefst 9 verschillende minigames

Toch is het niet alleen maar bonus wat de klok slaat. In het basisspel kun je namelijk ook al wel wat geld verdienen en dan met name dankzij de wilds. Deze wilds mogen dan misschien niet sticky zijn maar handig zijn ze zeker aangezien ze ieder symbool kunnen vervangen. Wilds pakken en combineer er maar op los lijkt het devies dus. Maar dan komen de bonus games. Waar moeten we beginnen? We zullen ze op een rijtje zet van minst financieel attractief naar meest attractief.

Fire Breather, Lion Tamer, Rampaging Elephant, Shave The Bearded Lady, Strongman Contest, Knife Throwers, Clown Car Free Spins, Tightrope MotorBear en Captain Cannons Wild Ride. Met name de laatste minigame is een leuke en levert vaak een hoop geld op. Je schiet Captain Cannon, het icoon van het spel, de lucht in en onderweg pakt hij de ene prijs na andere op en raad eens, die prijzen zijn allemaal voor jou.

Een van onze andere favorieten is de Knife Thrower. Je krijgt vijf worpen om ballonnen kapot te gooien met daarachter een prijs verstopt. Sommige ballonnen hebben echter niks te waarborgen en andere een hele grote prijs waardoor het echt random gokken is. En je wordt ook nog eens bijgestaan door een heel knappe assistente, wat wil je nu nog meer?

Captain Cannon's Circus Of Cash

Echt een spel voor de liefhebbers

Captain Cannons Circus of Cash is zonder twijfel een van de meest absurde spellen die er is onder de gokkasten en videoslots. Als je de minigames nog nooit gespeeld hebt heb je vaak ook geen idee wat je nu eigenlijk moet doen en daarom is het bij dit spel sowieso een goede tip om eerst even met nepgeld te spelen voordat je voor het echie gaat spelen. Wanneer je voor echt geld gaat spelen, pas op dat je niet te veel geld in zet.

Dit is namelijk echt een spel dat puur op geluk belust en dat wil zeggen dat je met een kleine inzet soms net zo veel geld kan verdienen als met een grote inzet. Captain Cannons Circus of Cash is zonder meer een klassieker, maar als je niet houdt van drukke en chaotische spellen kun je dit spel misschien beter overslaan. Rustig op je stoel blijven zitten is er namelijk niet bij.