De Caribbean Adventure gokkast is een multi-player fruitautomaat wat inhoudt dat je op twee aparte spellen tegelijk kunt spelen. Elk spel heeft zijn eigen rollen, start knop en win meter. Ga op zoek naar de schatkist die je gratis spins geeft of versla de piraten om een maximum van 800 credits te winnen.

Caribbean Adventure is een topkast!

Bovenaan het spel zit een knop genaamd ‘View Payouts’. Daar kun je precies zien hoeveel je kunt winnen met de verschillende winnende combinaties. Er zijn 27 manieren om een prijs te winnen als je met inzet 2 of 5 speelt en 54 manieren (doordat de vierde rol geactiveerd wordt) om een winnende combinatie te vormen als je met inzet 10, 20 of 40 speelt. De symbolen hoeven niet op dezelfde lijn naast elkaar te vallen maar mogen op verschillende rijen vallen als ze maar wel met elkaar verbonden zijn.

Caribbean_Adventure
Om te kunnen beginnen moet je eerst credits verplaatsen naar de Credits Meter door op de knop ‘To Credits’ te klikken. Per klik worden dan 10 credits toegevoegd. Vervolgens moet je credits verplaatsen van de Credits Meter naar je winbank door op ‘Start’ te klikken.

Echter voordat de credits naar de winbank verplaatst kunnen worden moet je eerst een dubbel/niets spel spelen. Je klikt op start en in de meter onderaan de rollen zul je een spel zien waarbij de credits worden verdubbeld of je houdt hetzelfde aantal credits. De naam dubbel/niets is dus niet helemaal juist omdat je altijd de basiscredits houdt dus je verliest nooit je credits.

Nu kun je op start klikken en beginnen de rollen te draaien om een winnende combinatie te vormen. Gewonnen credits kun je nemen door op ‘Collect credits’ te klikken. Door op ‘Collect all’ te klikken worden de credits naar je basis saldo verplaatst.

Deze gokkast heeft ook een turns (beurten) meter. Als je credits naar de winbank verplaatst hebt komt er een aantal seconden op de turns meter te staan waarin je het spel kunt spelen. Als de truns meter op 0 staat moet je weer nieuwe credits toevoegen aan de winbank.