Cat Queen online slotBij de naam zou je er misschien niet meteen aan denken maar deze gokkast gaat om de piramides en Egyptenaren. In Cat Queen draait het bijna allemaal om het basisspel en het is dan ook een heel eenvoudig en niet echt gewaagd spel van Playtech.

Toch valt er heel makkelijk heel veel geld te verdienen wanneer je een beetje ruim inzet. Je inzet kan variëren van 1 eurocent tot 2000 euro maar wij raden je aan om daar ergens tussenin te gaan zitten. Je kunt in totaal op veertig winlijnen spelen en onze tip is om dat ook zeker te doen zodat er bijna constant wel iets te vieren valt wanneer je aan het spelen bent.

Zoals eerder gezegd gaat het bij dit spel vooral om de Egyptenaren en dan met name over de periode met de piramides. Denk dus bij dit spel aan sfinxen, hiëroglyfen en andere tekens vanuit die periode. Je kunt bij dit spel gebruik maken van de turboknop om er eens flink gas op te geven en er is ook een optie op autoplay, zodat je niet constant zelf hoeft te drukken. Gokken na het winnen van een bedrag is niet mogelijk en dus moet je het doen met de centen die je door het spel krijgt aangereikt.

Alles draait om de Cat Queen

Wie je het meest in de gaten moet houden is de Cat Queen. Zij zorgt voor een wild en dat is iets dat je, vooral in het basisspel, heel goed kunt gebruiken. Je moet dan ook hopen op een five of a kind om eens flink binnen te lopen. De Cat Queen is een vervanger voor ieder symbool behalve de scatter. Met de scatter kan je plezier echter pas echt beginnen. Zorg dat je 3, 4 of 5 scatters te pakken krijgt en je krijgt sowieso al 5, 50 of 500 keer je inzet terug, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.

Daarnaast krijg je altijd 15 free spins en ook binnen die free spins kun je nog een keer de scatters pakken. Wanneer je de free spins gaat spelen worden al je symbolen blauw en kun je rustig op je gemak gaan tellen hoeveel geld er uiteindelijk binnenkomt. Het leuke van dit spel zit ‘m dus ook in de scatters, die gelukkig vrij vaak vallen.

Cat Queen playtech

Een onbegrijpelijke keuze van Playtech

Dat het gelukkig is dat die scatters vaak vallen, is een understatement. Verder gebeurt er namelijk maar heel weinig in dit spel en wij kunnen ons dan ook niet voorstellen dat er veel mensen zijn die dit spel langer dan een half uur kunnen uithouden. Er gebeurt vrijwel niks, er zijn geen bonus features en er is ook niks van een progressieve jackpot of iets dergelijks te bekennen. De enige manier om met deze gokkast snel en veel geld te verdienen is om ook snel en veel geld in te zetten dus je speelt dan met heel veel risico.

Het is ongetwijfeld ook de reden waarom Playtech er bij dit spel voor heeft gekozen dat je inzet maar liefst tot 2000 euro kan oplopen, iets wat wij niemand echt kunnen aanraden, tenzij je ontzettend veel geld te besteden hebt. Het spel dateert uit 2014 en is dus nog redelijk nieuw waardoor wij ons al helemaal afvragen wat nu eigenlijk de insteek van Playtech is geweest bij dit spel. Onze conclusie is dus dat je dit spel zoveel mogelijk moet proberen te vermijden, tenzij je echt een flink vermogen op je bank hebt staan en zelfs dan is het spel een groot risico.