Cats and Cash gokkast De naam Cats & Cash doet iets liever verwachten dan dat deze videoslot van Play ‘n Go is. Deze razendsnelle kast met 15 win lijnen en een hoop extra features maakt deze echt niet schattig en lief, maar juist spannend en interessant. Het uiterlijk van deze videoslot is niet heel bijzonder, maar eigenlijk precies wat je van een videoslot verwacht. Veel rollen, veel kleuren, leuk muziekje, veel win lijnen en een win kans van 94% als je speelt met de hoogste inzet.

Veel symbolen voor Cats & Cash

Het uiterlijk van deze Cats & Cash is helemaal top en vol met arrogante katten, stapels met geld, cadeaus, diamanten kettingen en vissenkommen en een bonus symbool. Het spel heeft wild en scatter symbolen. Het scatter symbool is de vissenkom en het wild symbool is de quizmaster. Als extra heb je nog bonussymbolen, dit zijn de rode cadeautjes en het draairad waar bonus op staat. Al deze symbolen moet je in de gaten houden en kunnen je een hoop geld opleveren. Laten we beginnen met het wild symbool.

Dit symbool kun je inzetten voor missende symbolen als je bijvoorbeeld net die ene geldstapel mist om een winnende combinatie te maken. De wild symbolen kunnen alleen niet ingezet worden als vissenkom, het bonussymbool of het cadeau. Maak je een winnende combinatie met het gebruik van een wild symbool dan wordt deze winst verdubbeld. Als je 2 of meer scatter symbolen draait, maakt niet uit op welke plek deze komen, heb je winst. Maak je een combi met een scatter symbool, dan word je winst vermenigvuldigd.

Bonusspellen op de Cats & Cash

In Cats & Cash kun je met 3 of meer bonus symbolen in een actieve lijn groots winnen. Je speelt dan namelijk in het grote rad en kunt leuke geldprijzen winnen. Heb je 3 of meer cadeautjes in een actieve lijn, dan ga je naar een ander spel. Hier staan 10 cadeaus voor je klaar en kun je alles openmaken. Kies verstandig en win groots, tot 10.000 credits kun je hiermee winnen. Verder kun je het beste voor de goudstaven gaan om de grootste winst binnen te halen.

Inzet kies je zelf

Bij Cats & Cash kun je kiezen voor verschillende inzetten. Het spel begint bij 1 credit per draai en loopt op tot 5. Daarnaast kun je kiezen voor het aantal win lijnen waar je op wil spelen, je begint met 1 en je kunt tot 15 win lijnen per draai gaan. Logisch is dat als je meer inzet en op meer lijnen gaat spelen je kan om te winnen. De win kans kan bij een maximale inzet oplopen tot 94%.

cats and cash online slot

Uren speelplezier bij Cats & Cash

Het uiterlijk van deze Cats & Cash is fantastisch. Lekker simpel en duidelijk. Het enige wat je in beeld ziet is de 5 rollen met de 15 win lijnen. Aan de onderkant zie je 5 knoppen waar je iets aan hebt. Met de knop credits kun je kiezen of je wil spelen met 1, 2, 3, 4 of 5 credits.

Elke credit staat voor 0,01 cent, dit lage bedrag staat gelijk aan uren speelplezier, en dat is wat we zoeken in online gokkasten. De knop die ernaast zit kun je kiezen voor het aantal win lijnen. Als je in een keer vol wil gaan spelen dan klik je op de knop inzet max en staat alles gelijk op maximaal. Met spin zet je het spel in werking en met auto play laat je het spel doorspelen zonder dat je elke keer hoeft te klikken op spin.

Super leuk

Al met al is deze videoslot super leuk om te spelen. Je hebt te maken met verschillende symbolen die elk hun eigen geluidje hebben. Je hebt binnen het spel ook nog extra spellen en dus de kans om je nog meer winst te krijgen. Play ‘n Go heeft een leuk, maar ook spannend spel in handen met Cats & Cash.