Champion of the Track is een online gokkast die is ontworpen als een bordspel, en dat gevoel heb je ook als je deze slot van NetEnt speelt. Champion of the Track combineert de sierlijkheid van de paardenrennen met de sensatie van gokkasten in één leuk spel. Het heeft drie spannende bonus features die je winstkansen sterk verhogen, waaronder een aparte bonus spel waar je met een paard daadwerkelijk racet tegen drie anderen.

Champion of the Track spelen

Het ontwerp van deze videoslot is erg apart, en is een combinatie van outdoor paardenrennen met een bordspel. De groene achtergrond lijkt op een racebaan met bordspel symbolen, compleet met speelstukken, dobbelstenen, kaarten en om de score bij te houden een notitieblok.

champion of the track bonus

De lichte achtergrondgeluiden reflecteren wat je eigenlijk zou horen op een middag op Duindicht, zoals pratende mensen, snuivende paarden en het geklop van de hoeven op het gras. Wanneer je een winnende combinatie krijgt verkondigt een trompet dit, en soms wordt het onderbroken door het hinniken van een paard.

Jockeys vertegenwoordigen de vier lagere waarde symbolen en in aflopende volgorde zijn dat de blauwe nummer 9, de rode nummer 7, de groene nummer 5 en de gele nummer 4. De symbolen van hogere waarde beginnen met de verrekijker gevolgd door een stopwatch, dan een paar hoefijzers en tenslotte het hoogst scorende symbool: een blauw lint gemarkeerd met het nummer 2. Zelfs de uitbetalingstabel is creatief ontworpen als een brochure van een officiële paardenrenbaan.

Bijzonderheden

Champion of the Track is rijk aan functies die het gemakkelijk maken om mooie winsten te realiseren. Ten eerste is er een gewoon Wild symbool(de glimlachende jockey met de lauwerkrans), die alle andere symbolen vervangt met uitzondering van de Scatter en Bonus. Met de unieke Career Bonus kan je tot wel 97.000 munten winnen. Hoe meer je inzet, hoe meer je kunt winnen.

champion of the track

Free Spins worden geactiveerd door drie of meer Scatter symbolen te draaien willekeurig op de rollen. De Scatter wordt vertegenwoordigd door een bruin paard met geel masker, omringd door een krans van bladeren. Zodra je er drie ziet verschijnen wordt je beloond met tien spins én een 2x vermenigvuldiger. Tijdens de Free Spins beginnen zie je het paard op een klein videoscherm onder de rollen. Elke keer dat je nog een Scatter draait, haal je een ander paard in en scoor je een hoefijzer. Als je vijf hoefijzers hebt zal je tien Free Spins verdienen.

Bonus

Het aparte bonusspel wordt geactiveerd door drie van de gouden trofee bonussymbolen op een actieve winlijn te draaien. Tijdens het spel kies je een van de vier jockeys om je te vertegenwoordigen in een race die onmiddellijk begint. Bij het passeren van de finishlijn krijg je een geldprijs bepaald door hoe goed je paard heeft gelopen. Je kunt vier stappen op de Career Track verdienen + een 5x multiplier! Zet in om echt geld gaat vanaf 30 cent tot €60 per spin op alle 30 winlijnen. Maar speel deze gokkast ook gerust gratis want er is genoeg actie te beleven op de renbaan!