Naar het circus met de Circus Brilliant slotmachine

Wie houdt er nou niet van circus? Met deze gokkast van EGT beleef je spannende avonturen en heb je bovendien kans om enorme prijzen te winnen. Dat doe je allemaal onder het dak van een circustent. In Circus Brilliant verschijnen er allerlei circusdieren: zeeleeuwen, beren en olifanten zijn van de partij. Ook zijn er optredens van clowns, en is er een sexy ringmeesteres die met een zweepje iedereen op zijn passen doet tellen. Dankzij de wilds, het extra jackpot kaartspel, de gok-functie en een geweldige 5-van-een-soort bonus, verveel je je in dit circus geen moment.

Zwaai richting de hoofdprijs

Circus BrilliantDe Circus Brilliant-gokkast van EGT heeft een geweldige soundtrack, die helemaal past bij het thema. Je waant je echt midden in het circus met deze online slotautomaat, die ook komt spelen op je mobiel. Leuke animaties, zoals van wilds die veranderen in trapezeartiesten, en olifanten die balanceren op vaten, kan je dag niet meer stuk. Zie hoe de mooie ringmeesteres jou toe-knipoogt terwijl beren op fietsen rijden en zeeleeuwen ballen op hun neus balanceren. Terwijl je geniet van alle circustrucs maak je natuurlijk kans op munten, dus wie weet val jij ook met je neus in de prijzen.

Win geweldige prijzen in deze circustent

Alle grote prijzen en bonussen die je kunt verdienen bij deze gokkast, kun je al verdienen vanaf je eerste draai aan het wiel. De prijzen beginnen binnen te lopen als je de lettersymbolen kan vinden die horen bij de stoelen in de circustent: tot wel 2.000 munten. Alle dieren zijn meer munten waard – want beren, zeehonden en olifanten laten je tot wel 10.000 munten winnen. Clowns toveren in dit circus zeker een glimlach op je gezicht, want die zijn tot wel 15.000 munten waard. Datzelfde bedrag kun je ook verdienen als je de sexy ringmeesteres diep in de ogen kijkt.

De bonussen zijn niet van de lucht

In de Circus Brilliant-gokmachine is het symbool van de circustent zelf de wild. Als dit symbool langskomt, dan kun je enorm indrukwekkende prijzen winnen – tot wel 200.000 munten. Dat is een stuk hoger dan op de meeste gokkasten van EGT. Ze functioneren bovendien als vervanging voor andere symbolen, waardoor je de beste combinaties kunt maken. De vijf-op-een-rij-bonus geeft je bovendien een gratis bonusspel. Vijf ringmeesteressen geeft je 50 gratis spins, vijf dieren geven 15 gratis spellen, en vijf letters zijn goed voor 5 spins waarbij alle prijzen verdubbeld worden.

Circus Brilliant gokkast

De Pick-Me Jackpot

Met de speciale jackpot van de Circus Brilliant pak je snel enorme winsten. Na iedere spin heb je kans op een jackpotspel, waarbij je uit twaalf kaarten moet kiezen. Onder deze kaarten zitten grote prijzen verstopt, dus voor iedere kaart die je correct kiest neemt de jackpot toe. Heb je drie kaarten van eenzelfde kleur, dan eindigt het spel. Maar zit je onder de 14.000 munten, dan mag je gokken op de Double-Up Gamble. Daarbij heb je vijftig procent kans om je prijs te verdubbelen – maar ook vijftig procent kans om alles kwijt te raken. Dat is dus alleen voor de rasechte gokfanaten.

Bekijk vermakelijke circustrucs voor iedere inzet

Het is een heel fijn gevoel dat je bij deze gokkast zo flexibel kan bepalen hoe groot je inzet is, en voor hoeveel muntwaarde je wil spelen. Op die manier is een bezoekje aan het circus zeker de moeite waard. Of je nu veel ervaring hebt met gokken of net nieuw bent en met een klein budget toch een hoop lol wil beleven, bij deze gokkast van EGT zit je aan het goede adres. Met een hoop interessante acts, een sexy ringmeesteres die een oogje op je lijkt te hebben, en een combinatie van bekende spelelementen en spannende bonusspellen, is Circus Brilliant zeker weten het beste circus ter wereld.