CircusBen jij op zoek naar een video slot die gebaseerd is op het thema circus? Playson is de ontwikkelaar die op basis van dit thema een video slot gemaakt heeft. Om deze online gokkast goed speelbaar te maken heeft de ontwikkelaar gekozen voor vele hedendaagse grafische technieken en geluiden. Hiermee is het spel niet alleen leuk om te spelen, maar kan je direct de spanning voelen als je een inzet plaatst. Inzetten kan op deze slotmachine met gratis credits, maar mocht je graag geld willen winnen dan is Circus voor echt geld natuurlijk ook gewoon beschikbaar.

Inzetten kunnen worden geplaatst met een paar drukken op de knop. Standaard zal er al een instelling gedaan zijn, maar deze kan je natuurlijk gewoon zelf aanpassen. De muntwaardes die bij Circus gekozen kunnen worden lopen van 1 cent tot en met 5 euro. Als je alle winlijnen gebruikt komt de minimale inzet bij deze slotmachine uit op een bedrag van 21 cent per draai. Wil je met hogere inzetten spelen, dan is er een maximale inzet mogelijk van 105 euro per draai. Speel je gratis, dan kan je het spel uiteraard eerst even goed uitproberen. Feit blijft wel dat je geen verlies kunt maken, maar ook geen geld kunt winnen.

Vorm zoveel mogelijk juiste combinaties

Om bij het spelen van Circus geld te kunnen winnen moet er dus ingezet worden met echt geld. Om jouw doel zo snel mogelijk te bereiken is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk juiste combinaties weet te draaien. Circus beschikt over 5 rollen en heeft 3 rijen die je met symbolen kunt vullen. Alle voorkomende symbolen zijn aangepast op het thema en kunnen een uitbetaling opleveren.

Als je wil weten hoeveel geld je met een combinatie kunt winnen kun je een kijkje nemen in de prijzentabel. Anderzijds is het ook een optie om op het symbool te klikken, waarbij een klein venstertje de te winnen prijzen aan zal geven. Winnende combinatie kunnen met symbolen alleen gevormd worden van links naar rechts. Je zal een actieve winlijn moeten volgen en de combinatie zal bovendien gedraaid moeten worden vanaf de eerste rol in het spel.

De clown gaat los

De clown die je bij het spelen van Circus op de rollen kunt draaien kan gedraaid worden als een Wild symbool. Dit betekend dat deze alle symbolen kan vervangen om op die manier een winlijn af te ronden of langer te maken. Prijzen die je wint als de clown andere symbolen vervangt worden uitgekeerd op basis van de reguliere symbolen die je in de combinatie hebt gedraaid. Reguliere symbolen kunnen door deze Wild vervangen worden, maar de bonussymbolen en Scatters hebben een eigen functie en kunnen dus niet worden vervangen.

Circus gokkast

Bonussen met de circusdirecteur

De circusdirecteur, die je kunt draaien op de rollen van deze Circus video slot, is te draaien als een bonussymbool. Als je minimaal 3 van deze symbolen hebt gedraaid zullen deze een hele rol vullen om zo meerdere prijzen op te kunnen leveren. Prijzen die je wint bij dit bonussymbool zijn vermenigvuldigingen van je inzet. De minimale vermenigvuldiging is 2 keer en maximaal kan de inzet tot 50 keer vermenigvuldigt uitbetaald worden.

Draai de tent voor nog meer winsten

Het enige symbool dat niet gedraaid hoeft te worden op een winlijn is de circustent. Deze is bij de Circus video slot aanwezig als Scatter en kan dus willekeurig voor een prijs gedraaid worden. Scatters hoeven geen winlijn te volgen en moeten ook niet verplicht gedraaid worden op aaneengesloten rollen. Er worden geen credits gewonnen met deze Scatters, maar heb je 3 of meer Scatters te pakken, dan zullen er 18 free spins starten. Deze worden gespeeld op basis van de laatste inzet en kunnen dus heel wat gratis prijzengeld opleveren.

Beoordeling

Tijdens het testen van deze Circus video slot van Playson hebben wij het gevoel gekregen dat hier heel wat prijzen te winnen zijn. Het spel is leuk om te spelen en beschikt over voldoende extra’s om de kansen op een winst te vergroten. Pluspunt is natuurlijk dat je het spel gratis uit kunt proberen en je er ook met echt geld inzetten heel wat winsten op bij elkaar kunt spelen. Naar onze mening is Circus dan ook een echte aanrader voor iedere speler.