cops n robber slotLaten we eerlijk zijn, we houden allemaal wel een beetje van slecht doen op zijn tijd. Deze videoslot van Play ‘n Go heeft als doen natuurlijk zoveel mogelijk geld te winnen, maar dan op een beetje slechte manier. De symbolen van Cops ‘n Robbers spreken boekdelen, je hebt zakken met geld, handboeien, handklokken, schilderijen, diamanten, boeven, kluizen en natuurlijk de politie. Want zoals met alles, eerlijkheid duurt het langst en zo ook met deze geweldige videoslot. Deze online gokkast zit vol met leuke features en kleine spelletjes om zo het speelplezier nog groter te maken.

Hoe het werkt op Cops ‘n Robbers

Met Cops ‘n Robbers heb je 5 rollen met 9 win lijnen. Je kunt zelf kiezen met hoeveel credits je wilt spelen en met hoeveel win lijnen je dit wil doen. Je kunt kiezen tussen de 1 en 5 credits per draai en kiezen tussen de 1 en 9 win lijnen.

Voel je het geluk door je aderen stromen dan kun je ook kiezen om te gaan voor alles op maximaal. Met de knop inzet max hoef je verder niks aan te passen en gaat alles automatisch op maximaal. Ben je echt een durfal, klik dan eerste op inzet max en vervolgens op auto play. Nu gaat alles geheel automatisch draaien tot dat je credits op zijn. Natuurlijk kun je dit op elk gewenst tijdstip stopzetten en gewoon weer per draai spelen.

Klein gokspel op Cops ‘n Robbers

Met elke winst kun je kiezen of om door te spelen of om een klein spel te spelen met de kans op je winst te verdubbelen of nog meer. Het kleine spel bestaat uit het kiezen van rood of zwart, kies je correct dan verdubbel je je inzet. Kies je verkeerd, dan kun je alles kwijtraken. Wil je het echt goed aanpakken dan kun je ook kiezen om te gaan voor kleur en soort, bijvoorbeeld rood harten. Kies je goed, dan win je ook gelijk goed, je winst gaat namelijk keer 4. Maar ook hierbij geldt, kies je verkeerd dan ben je alles kwijt.

Extra features van Cops ‘n Robbers

Cops ‘n Robbers heeft zoals hierboven al beschreven leuke features om meer geld te winnen. Zoals het wild en scatter symbool. Het wild symbool is de kluis. Krijg je deze dan kun je deze inzetten voor elk ander symbool om zo een winnende combi te maken en groot te winnen. Extra is dat als je wint met het gebruik van een wild symbool je winst ook nog eens wordt verdubbeld.

Alleen werkt het wild symbool niet op het scatter symbool. Het scatter symbool is de auto. Als je er meer dan 3 draait kom je in een apart spel terecht. Je krijgt hier gratis draaien die een hogere wins kans hebben. Op een moment moet je een richting aangeven waar je heen wilt om te kunnen ontsnappen. Als dit lukt dan wordt alles wat je hebt gewonnen in de gratis spins verdubbelt. Cops ‘n Robbers is een leuk spel waar je echt een hoop win kansen hebt.

cops n robbers online gokkast

Thema goed toegepast

Het uiterlijk van deze online gokkast is helemaal top. Alles heeft te maken met de politie en met boeven. Deze videoslot ziet er niet uit zoals een van de vele die je tegenkomt op internet. Natuurlijk is de basis hetzelfde maar toch heeft deze niet de uitstraling van veel andere online gokkasten.

De achterkant is een stenen muur met daarboven een skyline van een grote stad. Helemaal leuk en helemaal goed voor het thema. Dit spel kan door alle verschillende features een hoop mensen aantrekken en veel plezier laten beleven. De symbolen zijn ook actief en doen allemaal iets zodra je met dit symbool een winnende combinatie maakt. Gewoon doen dus.