crazy cows videoslotLekker op de boerderij rondbanjeren. Voor mensen die van boerderijen houden en alles er omheen, zijn bij dit spel perfect op hun plek. Dit spel draait namelijk om een stel losgeslagen koeien en ook de lekkere country muziek die er bij bedacht is sluit goed aan op dit thema.

Crazy Cows wordt op vijf rollen gespeeld en wel met vijftien winlijnen. Dat klinkt in de eerste instantie niet als heel veel, maar omdat er zo veel verschillende opties zijn om geld te winnen bij dit spel nemen we het gewoon voor lief. Naast al de goedlachse koeien is er bij Crazy Cows ook plek voor een stier en daar zijn we nou juist het meest blij mee, maar daarover later meer.

Je kunt al inzetten vanaf een paar cent maar het is echt zonde om niet al de winlijnen te benutten en dus raden we je aan om in ieder geval vanaf vijftien cent in te zetten. Een bedrag dat ook nog niet al te hoog is maar dat er wel voor zorgt dat je alle winlijnen maximaal benut. Het maximum bedrag dat je kunt inzetten is overigens 18 euro, dit is ook niet echt heel hoog voor een online slot. Je kunt bij dit spel gebruik maken van de auto play knop, die het spel echt naar een heel hoog tempo brengt.

Zo hoog dat je soms niet echt meer kunt bijhouden wat er allemaal gebeurt dus let daar goed op wanneer je de auto play gebruikt. Er is ook een max bet knop, die zorgt er voor dat je het maximale inzet op de door jou ingestelde coin waarde. Ook kun je trouwens gokken op de prijzen die je hebt gewonnen door de juiste kleur van een kaart te kiezen. Dit spel is ook te spelen met nep geld zodat je even kunt kijken hoe het precies allemaal in elkaar zit.

Leuke features en bonussen op de Crazy Cows slot

Zoals al gezegd zijn er een hoop leuke features aan dit spel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de stier. De stier is in dit spel een wild en dus ook zeker je beste vriend. Hoewel de wild niet sticky is en dus ook na een ronde weer verdwijnt, is-ie wel een vervanger voor een elk ander symbool. Behalve de bonussen dan, die dienen namelijk ergens anders voor. Wanneer de wild in het midden verschijnt, de derde rol dus, verspreidt hij zich over de hele rol waardoor je ineens een hele hoop kansen hebt om veel symbolen te combineren met elkaar. De wilds komen heel vaak voor in dit spel dus dit is een goede manier om een paar leuke prijzen te pakken.

Een andere leuke feature is het bonusspel. Wanneer je drie keer het bonussymbool weet te triggeren, en dit gebeurt met enige regelmaat, mag je een van de koeien uitkiezen om van het dak af te springen in een zwembad. Hoe meer mooie kunstjes de koe laat zien, des te meer geld je wint én hoe veel meer free spins je kunt winnen. Zorg dus dat je de goede koe kiest en je kunt zo maar eens 20 keer je inzet winnen én nog 15 free spins verdienen.

Crazy Cows play 'n go

Crazy Cows is eenvrolijk en avontuurlijk spel voor iedereen

Dit spel oogt vrolijk maar is ook nog eens gewoon heel leuk om te spelen. Er gebeurt, mede door de vele wilds, heel regelmatig iets in het basisspel en de bonusgame ziet er niet alleen leuk uit maar kan ook nog eens heel voordelig voor de speler uitpakken. De combinatie van deze twee aspecten maakt dit spel tot een potentiële topper en ondanks dat het bij het grote publiek nog niet heel bekend is, geloven wij er zeker in dat veel mensen nog veel plezier aan dit spel gaan beleven net als Tornado Farm Escape van NetEnt.