De videoslot “Creature from the Black lagoon” heeft vijf rollen De “Creatures from the Black lagoon” symbolen zijn “Wild”. Dit wil zeggen dat ze op het moment dat ze in het zicht staan in een van de vijf rollen ze tellen voor alle symbolen die een winnende combinatie zouden vormen!

Creature-from-the-Black-Lagoon

Naast de gewone Wild symbolen zijn er ook nog de ”Sticky Wilds”. Deze zijn wild zoals tevoren uitgelegd en blijven gewoon een paar draaien staan als je geluk hebt! Een combinatie met Free Spin symbolen geeft gratis draaien. Je kan met deze gokkast tot 20 free spins winnen tijdens het spel en dat is natuurlijk altijd lekker. Tot slot is het ook nog mogelijk om een re-spin te krijgen bij de “Creatures from the Black lagoon”.

Netent overtreft zichzelf opnieuw

Netent heeft zichzelf overtroffen met de gokkast “Creature from the Black lagoon”. Waarschijnlijk is dit grafisch gezien de mooiste videoslot ooit gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste technieken in combinatie met echte beelden van de film “Creature from the Black lagoon” uit 1954. Dit is op een perfect manier gedaan en het eindresultaat is spectaculair.

Netent en de filmindustrie

Dit is alweer de tweede online gokkast die Netent koppelt aan een merk uit de filmindustrie. Enige tijd geleden brachten ze al de videoslot “Southpark” (en onlangs”South Park Reel Chaos”) uit, gekoppeld aan de gelijknamige animatie serie. En nu dus deze videoslot in samen werking met Universal Studios.[/box]Wij wensen alle spelers veel winst en vooral veel plezier met het spelen op de “Creature from the Black lagoon” videoslot!