Crime Scene is een online gokkast die je wordt aangeboden door het beroemde softwaremerk NetEnt. Net als bij de populaire bioscoopfilms en televisieseries draait het bij de Crime Scene gokkast ook om het oplossen van misdaad, en als je dit goed doet wordt je rijkelijk beloond.

Crime Scene spelen

Crime Scene speel je op een raster met vijf rollen en drie rijen met vijftien vaste winlijnen tot je beschikking. Inzetten om echt geld kan al vanaf 15 cent per draai, en je kunt dit opvoeren tot een misdadige €150 per spin! Dat is vooral interessant als je de het maximaal aantal munten van 22.500 per spin wint! Als je geen echt geld in wilt zetten kan je deze gokkast hier onbeperkt voor je plezier spelen.

crime scene

Op onderzoek

Net als bij de echte recherche moet je met de Crime Scene gokkast ook een moord onderzoeken op de plaats delict. Als je wat vaker op NetEnt gokkasten hebt gespeeld weet je dat ze voor de kleine prijzen meestal gebruik maken van de speelkaartsymbolen A, K, Q, J en 10. Om grotere winsten te maken kan je beter het pistool, een koffertje, de speciale bril met lamp en de beste betalende rode voetafdruk draaien. Voor deze laatste krijg je 750 credits als je er vijf op een winlijn ziet.

Extra features

Om echt veel geld te verdienen met de Crime Scene gokkast moet je de Sticky Wild symbolen met multiplier zien te krijgen op de rollen. Het Wild symbool herken je aan de politiebadge met ster en het woord “WILD” erop. Dit symbool is een zogenaamd Sticky symbool en blijft tot maximaal vijf spins “plakken” voor geweldige prijzen. Kijk hoeveel sticky Wilds je nog hebt in de politiebadge.

Als extra krijg je ook nog een Multiplier x3 bij alle Sticky Wins. Het leukste van deze gokkast vonden wij toch het uitgebreide Crime Scene bonusspel. Het bonussymbool is het blauwe icoon met daarop vingerafdrukken en het woord “BONUS”. Draai er drie of meer om het bonusspel te activeren waarbij je een misdaad moet oplossen.

crimescene bonus

Dit doe je door een van de dertig dossier folders te openen met verschillende uitkomsten. Zo kan je bewijsmateriaal vinden en aanwijzingen, maar er is ook vakje met het rode exit symbool. Die moet je zien te vermijden want dan is de bonusgame bijna afgelopen. In de herkansing kan je uit 4 koffers kiezen, waarvan er 1 je weer terug brengt in de bonusgame. Verder kan je nog credits en jokers draaien met dit leuke bonusspel. Crime Scene is een spannende en vermakelijke gokkast met een zeer uitgebreid bonusspel, waar je overigens wel van moet houden.