crocodopolis slotAls je op deze videoslot Crocodopolis wil gaan spelen zal je door NextGen nooit verplicht worden om voor echt geld te spelen. Je kunt namelijk ook gratis Crocodopolis openen en wel zonder dat je daarvoor verplicht een account zal moeten hebben. Als je het spel gratis gaat spelen doe je dit altijd met 1000 euro virtueel speelgeld. Er is geen risico op verlies en jij kunt dus ongestoord voor je plezier gaan spelen of de spelregels leren kennen om later alsnog met echt geld aan de slag te gaan.

Op het moment dat je wel van plan bent om voor de winst mee te gaan spelen zal je bij Crocodopolis uiteraard geld moeten gebruiken. Spelen kan hier op maximaal 25 winlijnen, waarbij je per munt een waarde van 1 cent tot en met 2 euro in zal kunnen stellen. Door te spelen met alle aanwezige winlijnen zal je verplicht worden om met minimaal 25 cent te in te gaan zetten. Het maximale bedrag dat op de rollen bij deze speelautomaat ingezet kan worden is een bedrag van 50 euro per speelronde.

Spelregels Crocodopolis videoslot

Om op een juiste manier prijzengeld te kunnen innen zijn de spelregels van Crocodopolis natuurlijk oh zo belangrijk. Spelen doe je bij deze videoslot op 5 rollen, waarbij je per draai 15 symbolen zal zien om winsten mee te behalen. Om geld te kunnen winnen moet je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen zien te draaien. Aangezien de winlijnen die je kunt gebruiken bij Crocodopolis van links naar rechts lopen zal je de combinatie voor een prijs moeten starten op rol 1.

Vanaf daar dien je een winlijn zover mogelijk te volgen op aaneengesloten rollen. Voor alle symbolen die je bij dit spel kunt draaien geldt dat er prijzen gewonnen kunnen worden. Een overzicht van alle prijzen die per symboolsoort beschikbaar zijn wordt door NextGen bij Crocodopolis weergegeven in het uitbetaalschema. Deze kun je openen door op de info button te klikken, die linksonder in het spel aanwezig is.

Scatter piramides

Waar het thema grotendeels Egyptisch uitgevoerd is mogen de piramides als symbool uiteraard niet ontbreken. Om winst te kunnen maken met dit symbool heb je geen moeilijke opdracht. Je kunt met deze piramides namelijk geld winnen als je ze geheel willekeurig op de rollen weet te draaien. Dit betekend dat je geen winlijn nodig hebt, maar met 2 of meer van deze Scatters al een verdubbeling van je inzet kan gaan winnen.

Free games feature

Bij Crocodopolis worden er niet alleen prijzen uitgekeerd voor geld inzetten, maar kun je ook free games ontvangen. Om tot een totaal van 12 free games te komen zal je dan ook 3 Scatter symbolen willekeurig op de rollen 2, 3 en 4 moeten draaien. Als je dit voor elkaar gekregen hebt draaien de rollen 12 keer gratis, met jou laatst geplaatst inzet als uitgangspunt. Dit betekend dus niet dat je voor deze draaien geld kwijt zal zijn, maar is alleen om te bepalen welke prijzen er behaald kunnen worden.

Alle prijzen die je bij Crocodopolis video slot game tijdens de free games in de wacht weet te slepen zullen verdubbeld uitgekeerd worden. Mocht je het voor elkaar weten te krijgen om tijdens deze free games opnieuw 3 Scatters te draaien, dan zullen er direct 12 extra spins aan je draaiende tegoed toe worden gevoegd.

Crocodopolis gokkast nextgen gaming

Slide a Wild feature met vervangende symbolen

De krokodil die je als symbool op de rollen van Crocodopolis kunt laten verschijnen is bedoeld als Wild symbool. Je kunt hiermee alle andere symbolen vervangen, behalve de Scatters. Gezien het feit dat er bij deze videoslot gebruik gemaakt wordt van een Slide a Wild feature kun je voor de Wild symbolen verschillende losse extra’s genieten. Zo zal een prijs verdubbeld worden als een Wild een combinatie compleet maakt vanaf rol 1, krijg je een verdrievoudiging voor een Wild prijs op rol 2 en zal dit symbool de hele rol bedekken als deze op rol 3 gedraaid wordt. Voor rol 4 is de Wild ook beschikbaar als Expanding Wild en kunnen prijzen ook keer 3 uitgekeerd worden en ditzelfde geldt voor rol 5.

Beoordeling Crocodopolis videoslot

Vind jij Egypte leuk en hou je ook wel van een uitdaging om geld mee te kunnen verdienen? Op deze Crocodopolis videoslot zal je verrast worden door de vele mogelijkheden die je tijdens het spelen aangereikt krijgt om geld te winnen. Wij hebben deze gokkast in ieder geval als positief ervaren.