Begin je reis door de magische wereld van de Crusade of Fortune gokkast van NetEnt die geïnspireerd lijkt op het fantasie rijk Middle Earth met elven, Orcsen en andere angstaanjagende mythische beesten. Reis terug in de tijd met deze ongelooflijk aantrekkelijke videoslot die je speelt op 5 rollen met 20 winlijnen en een geweldig aantal mooie functies.

Geniet van de prachtige animaties en geluidseffecten van de fantastische en unieke wereld van de Crusade of Fortune Netent gokkast, en win tot 100.000 munten per draai. Kies een van de inzetten om direct geld te kunnen winnen. Dit kan vanaf 20 cent tot maximaal €80 per spin. Maar je kunt ook de demo versie spelen zonder dat het je een cent kost of dat je jezelf moet registreren.

crusade of fortune

Crusade of Fortune spelen

Hopelijk ben je niet bang in het donker tijdens het spelen van deze fantasie gokkast met de middeleeuws ogende sfeer. De Crusade of Fortune online gokkast kan gespeeld worden met een maximum van 20 inzet lijnen op een totaal van 5 rollen met maximaal 20 inzetniveaus en een maximum van 400 munten per inzet. Spelers kunnen kiezen uit vijf verschillende munt waarden van 1 cent tot 2, 5, 10 en 20 cent. Hierdoor heb je een breed scala aan inzet mogelijkheden in combinatie met de inzet lijnen. De Crusade of Fortune wordt je aangeboden door Netent en betaalt bijna 96% van de inleg uit aan de spelers.

Features

Laten we eens een kijkje nemen naar de standaard en Wild symbolen van deze gokkast. De standaard Crusade of Fortune symbolen zijn krijgers, een hoofd, een bijl en een speer symbool. The Viking Warrior is het Wild symbool dat op één van de inzet lijnen kan verschijnen. Door het vervangen van andere symbolen kan je hiermee mooie winnende combinaties maken, maar het Scatter en Bonussymbool wordt niet vervangen. Bovendien is het wild symbool tevens het jackpot symbool dat geactiveerd wordt wanneer er ten minste twee Wilds verschijnen van links naar rechts op een geactiveerde winlijn. De grootste prijs win je wanneer je alle vijf de Wilds op een geactiveerde winlijn krijgt.

Free Spins

crusade of fortune orc De spannende Crusade of Fortune freespins mode begint als je drie of meer scatter symbolen op de rollen draait. Winnende combinatie van 3 scatters worden beloond met 10 Crusade of Fortune freespins. Een andere interessante functie is het bonusspel, dat wordt geactiveerd zodra je 3 of meer bonussymbolen draait. Jouw taak in dit spel is om de gevaarlijke Orc te verslaan en te doden waarna je een bonusschat wint. Maar let op, want de Orc kan zich ook verdedigen en je klappen blokkeren.

Bonus winsten zijn gebaseerd op de hoeveelheid schade die je weet aan te brengen aan de Orc. Je wordt beloond met meer bonuspunten voor elke succesvolle blok van de aanval van de Orc ‘s. Bovendien zullen al je winsten in de Crusade of Fortune freespins worden verdrievoudigd. Voor de fantasy, horror en Lord of the Rings liefhebbers zal deze gokkast dan ook zeker in de smaak vallen.