Miles Bellhouse And His Curious Machine is een videoslot van Betsoft met heel veel extra’s. Als je aan het spelen bent gebeurt er constant iets op het scherm. Je speelt de Miles Bellhouse And His Curious Machine videoslot op vijf rollen met dertig winlijnen.

De eerste extra is de reizen door de tijd functie, dan heb je Reel Rewind Second Chance functie waar de gokkast nog een keer draait voor een tweede kans. Dan heb je ook nog de vortex, en ten slotte de gratis spins.

Miles Bellhouse And His Curious Machine

Symbolen op Miles Bellhouse And His Curious Machine videoslot

Op deze gokkast kan je de volgende symbolen tegenkomen: een dinosaurus(het free spins symbool), het vortex symbool dat het wild symbool is, Miles Bellhouse, een gekke robot, de generaal, onderdelen van de controle van de machine, een kompas, een futuristisch uitziende stad en een kaart.

Als het vortex symbool aanwezig is tijdens een niet winnende draai worden de afbeeldingen veranderd in andere symbolen voor meer kansen op een winnende combinatie. Als je soms niets wint zal je willekeurig een tweede kans krijgen om wel een winnende combinatie te maken.
Miles Bellhouse And His Curious Machine Betsoft

Free Spins

Drie of meer van de dinosaurus symbolen willekeurig op de rollen activeren de gratis spins functie. Je zult dan terug gaan in de tijd om bonus credits te verdienen. Elke keer als je de rollen laat draaien maak je kans op een willekeurige multiplier tussen de 1 en 5x je prijs. Met drie of meer bonus symbolen wordt de reizen door de tijd bonus feature geactiveerd voor fantastische prijzen. De minimale inzet is 0.02 cent, maar je kunt tot 150€ per spin spelen.

Conclusie van Miles Bellhouse And His Curious Machine

De Miles Bellhouse And His Curious Machine videoslot is een erg drukke online gokkast met heel veel extra features. Ben je meer een liefhebber van simpele gokkasten, zoek dan verder, want dan is dit niks voor jou. Wil je verrast worden door leuke bonusspellen en leuke animaties, dan is de Miles Bellhouse And His Curious Machine videoslot wellicht echt iets voor jou. Speel deze gokkast of een van de andere betsoft gokkasten voor niks. Klik hier.