Op deze spannende The Dark Joker Rizes videoslot van Yggdrasil Gaming wordt je meegenomen naar de onderwereld. Het duistere thema wordt direct al weergegeven als je het spel open in de lay-out en op de achtergrond. Ook de symbolen van The Dark Joker Rizes zijn geheel naar het thema aangepast, waardoor jij kunt genieten van de optimale spelbeleving. Uiteraard mogen grafische effecten en geluiden bij het spelen op deze rollen niet ontbreken. De ontwikkelaar heeft dan ook voldoende werk hier ingestoken en zorgt er daarmee voor dat je uiterst soepel de rollen van The Dark Joker Rizes kunt laten draaien.

Inzetlimieten The Dark Joker Rizes

The-Dark-Joker-RizesAls je deze The Dark Joker Rizes videoslot wilt spelen kun je aan de slag met allerlei verschillende inzetten. Om te beginnen kun je spelen met verschillende muntwaardes op de vaste 10 winlijnen die op de 5 rollen bij The Dark Joker Rizes worden weergegeven. Muntwaardes kunnen alhier ingesteld worden op 1 cent, met een maximum van 30 cent. Spelen op deze video slot kan dus met een minimale inzet van 10 cent per draai. Je vermenigvuldigt hiervoor het aantal winlijnen met de muntwaarde. Het maximale bedrag aan inzet is 3 euro, wat gespeeld kan worden als je de muntwaarde instelt op 30 cent per winlijn.

Prijzenoverzicht per symbool

Weet je graag wat voor prijzen er bij een slotmachine gewonnen kunnen worden? Bij de The Dark Joker Rizes gokkast kun je in de prijzentabel direct zien welke aantallen symbolen je nodig zal hebben om een bepaalde prijs te winnen. Bovendien kun je op de rollen ook rechtstreeks een symbool aanklikken. Hierbij zal dan een kleine tabel geopend worden, waarin je kunt zien welke prijzen er per aantal in een combinatie gewonnen zullen worden.

Mystery prijzen met The Dark Joker Rizes symbolen

Als je 3 of meer van de The Dark Joker Rizes symbolen weet te draaien op willekeurige posities wordt er een mystery win uitgekeerd. Afhankelijk van het aantal jokers dat je gedraaid hebt zal je een prijs toegekend krijgen. Heb je 3 jokers, dan zal dit een prijs zijn van 1000 tot 6000 munten. Heb je 4 jokers, dan is dit een prijs van maar liefst 3000 tot 6000 munten. Heb je op iedere rol een joker gedraaid? In dat geval wordt er altijd een vaste prijs van 6000 munten uitgekeerd.

Ook kun je met de The Dark Joker Rizes symbolen een aparte modus activeren. Hierbij kun je met minimaal 20 credits per spin ook nog eens 20 tot 6000 munten winnen. Iedere winst van minimaal 500 munten zal daarbij wel de Jokerizer mode beëindigen. Tijdens deze mode mag je inzetten tot een maximum van 200 munten plaatsen om met een gratis joker extra prijzen in de wacht proberen te slepen.

Dark-Joker-Rises-Yggdrasil

Combinaties van soortgelijke symbolen vormen

Als je op de rollen van The Dark Joker Rizes winsten wilt kunnen behalen zal je zoveel mogelijk symbolen van dezelfde soort moeten zien te draaien. Je kunt met alle voorkomende symbolen winnen door deze van links naar rechts op de rollen te laten verschijnen. Heb je bij The Dark Joker Rizes meerdere symbolen over één van de 10 winlijnen, dan zal er een prijs uitgekeerd worden. Zoals gezegd zijn deze prijzen allemaal terug te vinden in de aanwezige prijzentabel. Hou er altijd rekening mee dat een combinatie van soortgelijke symbolen op een winlijn nooit door een andere symbool onderbroken mag worden.

Beoordeling The Dark Joker Rizes

Deze The Dark Joker Rizes van Yggdrasil Gaming is op de markt gekomen in januari 2015. Dit spel heeft in een paar weken al heel wat spelers aangetrokken die het spel succesvol hebben weten te spelen. Ook toen wij het spel gingen testen hebben we er een positieve ervaring aan over gehouden.

De rollen draaien erg soepel op verschillende computers en ook de grafische effecten zijn goed bijpassend voor deze slotmachine. Daarnaast kun je makkelijk winnende combinaties vormen en is het bij iedere draai duidelijk wat de bedoeling is. Als je ergens je doel kunt behalen voor een winst, dan is het de The Dark Joker Rizes video slot wel. Mocht je eerst gratis willen spelen, dan is dit een optie.