Doornroosje videoslot

Het Dark Queen videoslot is een gokkast met het sprookje Doornroosje als thema. De afbeeldingen worden dan ook ingenomen door figuren die centraal staan in dit sprookje. Doornroosje met de appel, de boze heks en ook een dwerg zijn figuren dei je vaak zult tegenkomen in dit spel. Voor de liefhebber van sprookjes is dit natuurlijk een grote meerwaarde. Het kan een belangrijke reden zijn om juist voor deze videoslot te kiezen. Hoe zit dat met de andere eigenschappen van deze gokkast?

Dark queen het spel

Dark QueenBij deze gokkast zijn er 5 rollen, zoals als dat bij vrijwel bij iedere kast het geval is. Verder zijn er 20 lijnen bij dit spel. Deze lijnen zijn ook fixed, zoals dat heet. Dit betekent dat je zelf niets kunt veranderen aan de instellingen wat dit betreft. Je speelt dus altijd met 20 lijnen, niet meer en niet minder. Dat is in principe geen probleem. Je hoeft daar verder niet meer naar te kijken. Verder betekent het dat je behoorlijk vaak een winnende combinatie tegenkomt.

Dat houdt het spel leuk, want daar kun je natuurlijk ook weer op gokken. Verder heeft dit spel 13 verschillende kaarten in totaal. 2 van deze kaarten zijn speciale kaarten, namelijk de Wild kaart en de Extra Wild kaart. Dat is allemaal prima en het zijn leuke omstandigheden voor een gokkast. Veel mensen zouden zich hiermee moeten kunnen vermaken. Dat is ook het geval, omdat je wel kunt variëren wat betreft de inzet. Je kunt bijvoorbeeld laag inzetten met 20 credits, maar je kunt ook hoog inzetten met 400 credits. Ook als jij daar tussenin wilt zitten is er genoeg te kiezen bij Dark Queen. Je kunt ook 40, 100 of 200 credits inzetten.

Gamble voor veel winst

Ervaren spelers zullen wel bekend zijn met de Gamble functie op videoslots. Die functie zit ook op Dark Queen en het houdt het spel leuk. Vooral wanneer je meerdere kaarten goed raad geeft dat natuurlijk veel plezier. Je kunt je winst van een speelronde inzetten met Gamble.

Vervolgens moet jij raden of de kaart die dicht ligt rood of zwart is. Je kunt door goed te raden je winst verdubbelen, maar je kunt ook je winst verliezen. Raad je het goed, dan kun je opnieuw voor Gamble kiezen of verder gaan met het normale spel. Je hebt ook de mogelijkheid om een ronde helemaal geen gebruik te maken van Gamble. Het geeft je de mogelijkheid te spelen zoals jij wilt en dat is erg leuk. Gamble maakt van Dark Queen een echte gokkast.

Kans op een bonus spel

Ook bij deze gokkast met Doornroosje als thema maak je kans om toegang te krijgen tot het Jackpot Cards Mystery bonus spel. Dat is een apart spel waar willekeurig gekozen spelers toegang toe krijgen. Een leuke bonus aan deze gokkast. Vooral omdat je bij dit bonus spel kans maakt op jackpot prijzen en die zijn natuurlijk behoorlijk hoog.

Dark Queen gokkast

Dark Queen is het spelen waard

Dark Queen is een videoslot die zeker het spelen waard is. Het is een gokkast die vooral gericht is op de gemiddelde speler. Dat merk je aan de 20 line fixed en de daarbij behorende inzet. Het is geen moeilijk spel, want er zitten weinig extra’s in en geen bonusspellen. Maar daar zit de gemiddelde speler ook helemaal niet op te wachten. Als jij je daar ook prettig bij voelt, dan is dit een hele goede kast voor jou. 20 winlijnen een Wild kaart en een Extra Wild kaart zijn meer dan genoeg voor een leuke gokkast. Alles waar jij je om hoeft te bekommeren is hoeveel je wilt inzetten.