De 5 Dazzling Hot gokmachine van EGT

Gokmachines in retrostijl, met oude vertrouwde spelmechanieken en symbolen in een fris en modern jasje gestoken: dat is de kracht van de spelontwikkelaars van EGT. De 5 Dazzling Hot-gokkast mikt op de behoefte van oude spelers die snakken naar een retrokast met dezelfde functionaliteit en simpele spellen als vroeger.

Alle bekende fruitsymbolen – meloenen, druiven, pruimen, kersen, sinaasappels en citroenen – zijn van de partij. Ook de ‘lucky 7’ doet natuurlijk mee: op de 5 Dazzling Hot kan die goed zijn voor prijzen tot wel 100.000 munten. Met scatters (in de vorm van sterren), een dubbel-of-niets-spelfunctie, en een jackpot heb je genoeg om je lange tijd te vermaken met deze machine.

Een simpele lay-out en hoge functionaliteit

Dazzling HotMet de 5 Dazzling Hot mikt EGT echt op de spelers die functionaliteit en overzichtelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Het speelveld van 5 bij 3 is basaal uitgevoerd, en biedt de mogelijkheid om grote prijzen te winnen zonder de bombarie die sommige online gokkasten daar bij uit de kast trekken. Simpelweg spelen en veel winnen, dat is wat deze gokmachine mogelijk maakt. De enkele animatie – bijvoorbeeld ontvlammende symbolen bij winst – geven een vrolijk tintje, maar leiden niet af, en ook de soundtrack zit de concentratie niet in de weg.

Simpelweg grote winst pakken

Met veel mogelijke prijzen en een aantal bonusspellen is de 5 Dazzling Hot zeker een geschikte machine om je tijd in te steken. Natuurlijk beginnen de prijzen te vallen bij de standaard fruitsymbolen. Vind je kersen, citroenen, sinaasappels of pruimen, dan strijk je 4.000 munten op.

Dat is nog niet zoveel als de scatters, die vallen in de vorm van sterren en tot wel 5.000 munten kunnen opleveren, waar dan ook op de rol. Je kunt die aantallen verdubbelen met meloenen of druiven, die tot wel 10.000 munten uitbetalen. De ‘lucky 7’ brengt je in de zevende hemel, want die kunnen goed zijn voor wel 100.000 munten – in het geval dat je er vijf raakt op elk van de vijf winlijnen. Elke spin geeft dus kans op meerdere prijzen.

Dazzling Hot gokkast

Double or nothing

Bij iedere prijs die je wint heb je bovendien de geweldige optie om je winst te verdubbelen. Met de bekende Double-Your-Money gokfunctie, die EGT in veel gokmachines een centrale plaats in laat nemen, krijg je een omgedraaide speelkaart te zien. Aan jou is het om te kiezen of de kaart zwart of rood van kleur is. Gok je goed, dan verdubbelt je prijs – maar heb je het fout, dan ben je alles kwijt. Op de 5 Dazzling Hot Slots kun je dat zelf vijf keer achter elkaar proberen. Zo wordt een winst van 10.000 munten eerst 20.000, dan 40.000, dan 80.000, daarna 160.000 en tot slot 320.000 munten waard. Met dat soort enorme bedragen ben je blij dat de gokmachine verder geen afleidende fratsen heeft – je wil je volledig kunnen focussen op de enorme berg munten die je kunt winnen

Flexibele inzetten en hoge uitbetalingen

Met een vaste vijf winlijnen op iedere spin van de rol, geeft de 5 Dazzling Hot je een prima kans om winst te pakken. Je kunt je inzet bovendien zo afstellen als jij wil. Met een kredietwaarde van 0.01 tot 0.1 munt, kun je inzetten tussen de 5 en 100 credits per keer, op iedere lijn die je wil.

Die flexibiliteit maakt de 5 Dazzling Hot gokmachine van EGT een echte favoriet, zowel voor de ervaren speler als voor de beginner die zijn geluk wil beproeven in een simpele en overzichtelijke retromachine, waarbij niets afleidt van datgene wat echt telt: het spel zelf. De hoge prijzen – tot wel zes cijfers – en de vele bonusspellen, waarmee je je prijzen tot vijf keer kunt verdubbelen, spreken eigenlijk wel voor zich: dit is een van de beste gokmachines om je geluk te beproeven